Streetstyle

Kopier streetstylen!

Kombiner en klassisk skjorte med et lekent skjørt og topp looken med sneakers. Ja, det funker faktisk - vi viser deg hvordan du balanserer et antrekk!

Kopier streetstylen!
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Nå er denne trendy igjen

Kopier streetstylen!

SHOP STILEN: Skjorte fra Zara, kr 279. Sneakers fra Givenchy via mytheresa, ca. kr 4000. Armbånd fra H&M, kr 70. Solbriller fra Saint Laurent via net-a-porter, ca. kr 2320. Skjørt fra Gina Tricot, kr 249. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com, Mytheresa.com.

STILTIPS:

Liker du den sporty gatemote-stilen? Velg kule sneakers, caps eller bombejakken - unngå å kjøre alle plaggene samtidig, og kombiner heller et element av trenden sammen med noe som er fullt og helt din egen stil. For eksempel tyll-skjørtet, om du er feminin og leken i stilen. Finn frem en udødelig garderobeklassiker som alltid funker. Den stilrene skjorten gir antrekket et snev av eleganse og drar looken sammen til et gjennomført og unikt antrekk som er en ekte fashionista verdig. 

Les også: Kle deg for vekslende vær

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer