Vis mer

Sara Strand

Kopier STYLEmag-Saras urbane stil

STYLEmag-blogger Sara Strand kombinerer garderobeklassikere for en urban streetstyle. Få hennes stiltips og kopier looken her!

Publisert

Sara kombinerer bikerjakken med boyfriend-jeans, en hvit skjorte og klassiske pilotbriller. Hun gir looken en oppdatering ved å legge til en strikkelue og pumps med den populære "kitten-heelen".

 - De perfekte hælene å starte med etter graviditeten, det blir nok fortsatt en liten stund til de aller høyeste får luftet seg, tipser den nybakte tobarnsmoren Sara.

Se flere inspirerende antrekksbilder på Saras blogg!

Les også: Kopier STYLEmag-Maries helsvarte stil

Vis mer

URBANT & TIDLØST: Den bikerinspirerte skinnjakken er en garderobeklassiker som aldri går av moten. Det samme er jeansene, pilotbrillene og den hvite skjorten. Kombiner alle elementene for å kopiere Saras look. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Shop stilen:

Skinnjakke fra BLK DNM via net-a-porter, ca. kr 7995. Boyfriend-jeans fra Zara, kr 399. Skjorte fra BLK DNM via net-a-porter, ca. kr 1590. Lue fra Mango, kr 99. Pumps med kitten-heel fra H&M, kr 249. Pilotbriller fra Ray-Ban via net-a-porter, ca. kr 1415.

Les også: Få «model off duty»-stilen!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer