Alicia Vikander

Kopierte Oscar-kjolen til svenske Alicia Vikander (27)

TV-personlighet Ferne McCann (25) stilte opp i en kopi av Louis Vuitton-kreasjonen på under to timer!

KOPIERTE OSCAR-KJOLEN: TV-personligheten Ferne McCann (til venstre) lagde en kopi av Louis Vuitton-kjolen svenske Alicia Vikander (27) hadde på seg på årets Oscar-utdeling. Foto: Rex Features
KOPIERTE OSCAR-KJOLEN: TV-personligheten Ferne McCann (til venstre) lagde en kopi av Louis Vuitton-kjolen svenske Alicia Vikander (27) hadde på seg på årets Oscar-utdeling. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det svenske stjerneskuddet Alicia Vikander (27) har virkelig imponert og gjort oss i Norden stolte etter at hun tok Hollywood med storm. Med store roller i filmer som «Ex Machina» og den mye omtalte suksessen «The Danish Girl», har det svenske 27-åringen vært på alles lepper. 

Og det har absolutt ikke blitt mindre styr rundt Vikander etter at hun iløpet av kort tid har tatt med seg en People's Chioce Award, SAG Award og en Oscar for rollen sin i «The Danish Girl». Ingen svensk skuespiller har vunnet en Oscar siden Ingrid Bergman i 1975. Men ikke nok med at den svenske jenta imponerer på filmlerretet, hun har også tatt pusten fra oss hver eneste gang hun har satt foten sin ned på den røde løperen. I fjor ble det kjent at Vikander var Louis Vuittons nye ansikt utad, og etter det har vi nesten kun sett svensken i en kreasjon fra det franske motehuset. På årets Oscar-utdeling denne uken, kom Vikander i en gul kjole med glitrende detaljer i sølv, og mange medier har omtalt kjolen som en kopi av Belle i Skjønnheten og Udyret. Selv om det var delte meninger om kjolen var Oscar-verdig eller ei, mener vi Vikander stråler på den røde løperen!

Det er det også flere som syns. TV-personlighet Ferne McCann (25) la nemlig ut et bilde på sin Instagram-konto hvor hun takker stylist David O'Brien og teamet for å ha laget en kopi av Vikanders Louis Vuitton-kjole på under to timer! McCann skulle nemlig stille opp i kjolen hun mente var årets vakreste på talkshowet ITV This Morning. Se alle bildene av kjolen til Vikander - og kopien - under annonsen.

Look at that concentration! @davidobrien75 #oscars #frock #style #beauty #fashion #thismorning

Et bilde publisert av ITV This Morning (@itvthismorning)

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer