Kordfløyel:

Kordfløyelbukser er tilbake

De var å se overalt under moteukene! La deg inspirere av moteprofilenes måter å style dem på.

KORDFLØYEL: Annabel Rosendahl kombinerer de trendy kordfløyelbuksene med en superfin strikkagenser! Foto: NTB Scanpix
KORDFLØYEL: Annabel Rosendahl kombinerer de trendy kordfløyelbuksene med en superfin strikkagenser! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har garantert sett det, eid det eller hørt om det. Kordfløyel er både elsket og hatet, det var i hvert fall elsket på et tidspunkt «back in the days», men akkurat som med andre trender ble interessen for kordfløyel mindre og mindre.

Det at trender gjør comeback er noe vi har sett mye den siste tiden. Som for eksempel da Moschino nylig hadde sminket modellene sine med brun lipliner da de presenterte deres siste kolleksjon, eller at den rutete blazeren er hottere enn noen gang! For selv om interessen for kordfløyel en gang døde litt ut, er den nå tilbake!

Moteprofiler som Camille Charriere, Irina Lakicevic og Annabel Rosendahl har alle hatt på seg kordfløyel i det siste - og da spesielt kordfløyelbukser. Fargene er alt fra rosa til brunt og de er blitt kombinert med andre deilige høstfarger, strikkagensere, den trendy, rutete blazeren og en matchende overdel. Flere velger nemlig å kjøre kordfløyelløpet fullt ut og kjøre på med kordfløyeldress.

LES OGSÅ: Balenciaga presenterte Crocs-samarbeid (du har nok ikke sett lignende før!)

La deg inspirere

Mange av motehusene har også vist flere plagg i kordfløyel. Deriblant Marc Jacobs, Prada og Mulberry. Og som alltid kaster kjedebutikkene seg på. I samarbeidet til Victoria's Secret-engel Elsa Hosk finner du også ett sett med kordfløyelbukse og tilhørende jakke.

Men faktisk så er det blitt sånn at mange av trendene ikke startes av motehusene. Vel, de gjør jo fremdeles det, men mange av de beste moteøyeblikkene skjer på gaten. Her er det ekstremt mye inspirasjon å hente - noe vi gjør etter hver moteuke. Noe som tilfeldigvis har vært akkurat nå! Og det bugnet av kordfløyel - bare se på noen av bildene under. Kommer du til å teste det ut - igjen?

LES OGSÅ: Folk søker etter «gardin-pannelugg» som bare det!

HOT OG BLÅTT: Streetstyle-stjernene og Bella Hadid (i midten) velger blå kordfløyel. Foto: Scanpix og skjermdump fra Bella Hadis Instagram
HOT OG BLÅTT: Streetstyle-stjernene og Bella Hadid (i midten) velger blå kordfløyel. Foto: Scanpix og skjermdump fra Bella Hadis Instagram Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer