Accessoirer

Korset er tilbake på tilbehør

20 trendy smykker med kors.

Publisert
Sist oppdatert
Det er en stund siden det var det heteste tilbehøret hos andre enn katolikker og gothere. Men nå gjør det comeback.Motehus som Pucci, Lanvin og Moschino har alle funnet tilbake til korset denne våren. SE OGSÅ: Derfor er tilbehør i rosegull så genialtKors på catwalkenKorssmykker kombineres med alt fra cowboyjakker med frynser, hvite blondekjoler, florlette chiffonkjoler, slangeskinnsmønster med nagler og stramme, maskuline jakker. (Artikkelen fortsetter under.)20 KJØPETIPS: Finn din favoritt

Skal synesUansett hvilken klesstil du har, i vår skal tilbehøret synes, ifølge designerne.Velger du et diskret smykke, må du gjerne legge til flere. Foretrekker du større statementkjeder, kan du fint bruke det alene eller kombinere det med chokers, som Lanvin.TIPS: Skal du kjøpe et nytt korskjede, er nok det mest anvendelige et langt et. Det kan du både bruke som et langt smykke, men også forkorte. Bare surr det rundt halsen, for en choker-effekt, som sett hos Pucci. Vårens heteste tilbehørEn enkel - og rimelig - måte å oppdatere garderoben på er ved hjelp av nytt og fresht tilbehør. Hva med et skjerf i vårens lekre farger og mønstre? Eller en fargerik veske? I vår er dessuten de heteste statementsmykkene tribal-inspirerte - og kan redde deg ut av enhver kleskrise. Foretrekker du mer diskret smykker, kan kanskje den gjennomsiktige tilbehørstrenden være noe for deg?De mest trendy solbrillene er i sarte pastellfarger. Men ønsker du virkelig å løfte antrekket ditt på 1-2-3, bør du kjøpe noe i neon, anbefalte it-jente Jameela Jamil da vi traff henne under London Fashion Week.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer