Hudpleie

Kremene du ikke bør begynne med for tidlig

Kan i verste fall bidra til raskere aldring.

FOR TIDLIG? Om du har en ung og sunn hud, kan du faktisk gjøre den mer sensitiv og mottakelig for miljøskader ved å begynne med antialdringsprodukter for tidlig. Bruk heller pengene dine på solbeskyttelse og hudpleie som passer best mulig til din hud, råder ekspertene. Foto: studiovespa - Fotolia
FOR TIDLIG? Om du har en ung og sunn hud, kan du faktisk gjøre den mer sensitiv og mottakelig for miljøskader ved å begynne med antialdringsprodukter for tidlig. Bruk heller pengene dine på solbeskyttelse og hudpleie som passer best mulig til din hud, råder ekspertene. Foto: studiovespa - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi nærmest overstrømmes av reklamer for tilsynelatende magiske kremer, serumer og masker som lover å stramme opp, fjerne fine linjer, dypere rynker og pigmentflekker, gi huden spensten og gløden tilbake og fjerne ethvert tegn til aldring. 

Det er kanskje ikke så mange av oss som tror anti-aldringsproduktene (også kjent som anti age) er riktig så magiske som de påkostede reklamene bedyrer, men at vi fortsatt bruker penger på dem, er det ingen tvil om. 

Men er det egentlig sånn at hvem som helst bare kan kaste seg over disse skjønnhetsproduktene og forvente effekter, uansett alder?

Når bør du egentlig begynne med disse produktene?

LES OGSÅ: Aldringstegnet det er lettest å gjøre noe med

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer