Fotballfrue

- Kritikken gjør meg bare kamplysten!

Fotballfrue Caroline Berg Eriksen viser en sterk, tøff og sexy side - og lar de negative kommentarene prelle av!

- Kritikken gjør meg bare kamplysten!
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har aldri skrevet om slanking, eller at man burde se sånn eller sånn ut. Jeg synes noe av den kritikken jeg har fått har vært ufortjent, men jeg har bestemt meg for å ikke bry meg om det. Folk får bare mene hva de vil om meg, forteller Fotballfrue Caroline Berg Eriksen i et åpenhjertig intervju med STYLEmag.

Irriterende perfekt

Hun lar hatske nettkommentarer prelle av og står støtt i mediestormen i høye pumps, matchende antrekk, feilfritt hjem og sunne, velduftende matretter. Irriterende perfekt, synes noen. Men frua har blitt vant til kritikk, og etter fire år på bloggtoppen er hun både elsket og hatet.

 - Kritikken gjør meg bare kamplysten!

Les også: Se Fotballfrue slik du aldri har sett henne før

SLIK HAR DU ALDRI SETT HENNE: Fotballfruen Caroline Berg Eriksen viser sin nye side i en sexy og vampete fotoshoot med STYLEmag! Foto: Thomas Qvale.

- Jeg innser at alt ikke kan være perfekt hele tiden, sier Caroline, og innrømmer at et uryddig hus er noe som stresser henne.

Ryddegenet fikk hun imidlertid inn allerede ved morsmelken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.