Mette-marit

- Kronprinsesse Victoria var den flotteste gjesten

Mette-Marit og Märtha strålte i puddertoner, men det var den svenske kronprinsessen som stjal showet - i en kjole fra H&M, ifølge moteeksperten.

PRINSESSEKJOLENE: Mette-Marit, Victoria og Märtha så slående vakre ut på vei inn i Slottskyrkan lørdag ettermiddag.  Foto: Scanpix
PRINSESSEKJOLENE: Mette-Marit, Victoria og Märtha så slående vakre ut på vei inn i Slottskyrkan lørdag ettermiddag. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Da var det endelig duket for kongelig bryllup i Sverige, og det var høy glamourfaktor blant de celebre gjestene da de ankom ærverdige Slottskyrkan i Stockholm lørdag ettermiddag. 

Følg SE.nos livedekning av bryllupet her!

Blant de mange kongelig, var selvsagt også de norske - med kronprinsesse Mette-Marit (41) og kronpris Haakon (41) i spissen. 

Og de norske prinsessene, Mette-Marit og Märtha Louise (43), var slående vakre i det de skred inn i kirken, hvor Sofia Hellqvist (30) og prins Carl Phillip (33) senere ble smidd i Hymens lenker. 

For det er ikke bare Sofias brudekjole som får oppmerksomhet i kongelige bryllup. Det er like store forventninger knyttet opp mot hva gjestene har på seg, og særlig Mette-Marit, som har blitt en av Europas nye moteprinsesser, pleier å få mye omtale for sine antrekk. 

Under bryllupsfesten fredag kveld bar kronprinsessen en kjole fra Giambattista Vallis høstkolleksjon for 2014, som hun også brukte under dronning Margrethe av Danmarks 75-årsdag. 

Lørdag hadde hun imidlertid på seg en nydelig pudderrosa kjole med trekvartlange ermer, lavt hofteparti og vakre blomster. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer