Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

Kropp

Kropp som en gudinne, men trener aldri

Sienna Miller hevder at hun aldri trener, at og hun ser fryktelig ut om morgenen.

Publisert
Sist oppdatert
Trodde du at alle filmstjerner er supermennesker som bruker hele dagen på å ta statiske utfall og koke gulrotsuppe? Isåfall er ikke Sienna Miller som andre superstjerner. Hun trener nemlig aldri.

 • Les også: Frisyren alle er ville etter
 • Les også: Saftige Sienna
 • Les også: Rockerne alle vil ha

 • Vil bare nyte

  - For å være helt ærlig, så er jeg aldri på treningssenteret. Jeg er ganske lat. Holdningen min er at jeg bare vil være trygg på det jeg gjør og nyte livet mitt. Tro det eller ei, men jeg gjør ikke så mye for verken huden eller kroppen min, sier Sienna Miller til FemaleFirst.

  Siennas morgentryne

  - Når du er på ferie og er brun og fin, er det lett å stå opp om morgenen. Men i det kalde vinterklimaet vi bor i, er det vanskelig å våkne opp og føle seg strålende, sier Sienna Miller.

  Sienna havner likevel stadig i toppen på lister over verdens vakreste og mest velkledde kvinner. Men hun bedyrer at hun ikke ser bra ut hele døgnet.

  - Jeg ser fryktelig ut om morgenen, og føler meg verken fantastisk eller glamorøs når jeg våkner. Jeg skulle gjerne møtt en kvinne som gjør det, forresten.

  Fashionistaene slutter altså ikke å overraske. Nylig fortalte trend-ikon og supermodell Agyness Deyn at hun egentlig hater mote.

  Trening for late

  Gidder ikke du heller trene? Vit at det altså også mulig å få drømmerumpa uten å løfte vekter.

  Vil du trene litt i sommer?

  Er du blant dem som vil holde formen ved like i sommer, kan du prøve en av disse øvelsene:
 • 2 øvelser for lekre lår
 • Slik får du sexy singlet-armer
 • Forbrenn maks i sommer
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer