Catwalk

Kroppsnært og underbart

Fristende og forførende. Det lille under gjør den store forskjellen.

Kroppsnært og underbart
Publisert
Sist oppdatert
Hva skulle vi gjort uten lekkert undertøy? Med blonder, sløyfebånd og forlokkende stoffer i svart og rødt kan du fremstå som både selvsikker, vågal og provoserende. Sverger du til en mer jomfruelig stil i hvite blonder, er babydollen veldig populær i år. Smaken er individuell, men ønsket er det samme. Forførelse. Bruk gjerne litt penger når du kjøper nytt undertøy, for det er ofte store kvalitetsforskjeller. La deg inspirere av merkene Agent Provocateour eller Victoria's Secret. Sistnevnte er legendarisk for sine årlige, stjernespekkede moteshow. Du er ikke supermodell før du har gått en visning med englevinger og undertøy for Victoria's Secret. (Alle produktinfo Wenche Hoel-Knai) Den siste Victoria's Secret-visningen før jul ble nok et høydepunkt for alle med sans for sensuelt undertøy. Heidi Klum, Tyra Banks, Gisele Bundchen, Izabel Goulart og Selita Ebans skred alle bortover catwalken. Dette var for øvrig den aller siste visningen til Tyra Banks, som nå satser for fullt som programleder i The Tyra Banks Show. Legg dessuten merke til den stramme kroppen til Heidi Klum. Hun gikk visningen bare to måneder etter at hun fikk kjærlighetsbarnet med popstjernen Seal. (Toppbildet: Den brasilianske supermodellen Gisele Bundchen på catwalken for Victoria's Secret)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer