Kroppsskrubb

Kroppsskrubbene som gjør huden din klar for sol og varme

Gir et godt utgangspunkt før du kaster deg ut i solens hete!

Foto: Shutterstock / Alena Ozerova
Foto: Shutterstock / Alena Ozerova Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok mange som allerede nå har lagt seg ned i godstolen på verandaen, på et teppe i parken, eller på en sandstrand i sydligere strøk for å oppnå den deilige sommergløden. Å få den lekre brunfargen til sommeren er noe det fleste av oss ønsker å få, men det som er kjipt er at den forsvinner så fort også! For det har jo seg nemlig slik at du absolutt kan forberede huden din på at den skal ut i solen, og ved å bruke en kroppsskrubb FØR du begynner å sole deg, kan brunfargen vare lengre. Bare sjekk ut DENNE saken! Vi har derfor funnet fram noen deilige kroppsskrubber som gjør det klar for sol og varme. Enjoy!

Kroppsskrubbene som gjør huden din klar for sol og varme


One Minute Hand Scrub fra L'Occitane via Nordicfeel.no, kr 279. Kroppsskrubb fra Fig+Yarrow via Pureskin.no, kr 229. Body peeling fra Löwengrip care & color via Nordicfeel.no, kr 235. Fruit Seeds Scrub fra Decleor via Nordicfeel.no, kr 299.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer