Cara Delevingne

Kule Cara

Stylemags største girlcrush for tiden er 20 år gamle Cara Delevingne. Det er vi ikke alene om…

Kule Cara
Publisert
Sist oppdatert

20 år gamle Cara Delevingne er en britisk modell og it-jente. Hun er søsteren til stilikonet Poppy Delevingne, men har etter hvert skapt seg sin egen identitet adskilt fra sin kjente storesøster.

Kule Cara

SØSTRE: Cara og Poppy Delevingne. Foto: All Over

Skutt av Mario Testino
Delevingne har blitt observert på de fleste runwayer under moteukene og fronter for tiden Burberry Beauty-kampanje sammen med de britiske modellkollegaene Edie Campbell og Jourdan Dunn. Delevingne har også tidligere frontet Burberrys vår/sommer-kampanje for 2012, skutt av Mario Testino. Hun er også ansiktet til Chanel Resort 2013 kampanje.

Kule Cara

CATWALK OF MY LIFE: Cara Delevingne har gått de fleste visningene for 2012-2013. Foto: All Over

Londons mest innflytelsesrike
Ellers har unge Cara vært med i store reklamekampanjer for andre merker som H&M Authentic Collection, Dominic Jones Smykker, Blumarine, Zara og Chanel. Hun ble nylig beskrevet av britiske Vogue som "stjerne ansikt" fordi hun i 2012-2013 dukket opp på catwalken for merker som Moschino, Jason Wu, Oscar de la Renta, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi, Stella McCartney og Chanel. Som om det ikke var nok, Delevingne har prydet forsiden av Vogue UK, Vogue Korea, iD, Russh, Jalouse og Style.com 's Spring 2013 issue. Hun også gikk ned catwalken som modell på 2012 Victorias Secret fashion show.

Kule Cara

VICTORIA'S SECRET: 20-åringen spankulerte ned catwalken på det anerkjente Victorias Secret-showet. Foto: All Over

Cara Delevingne ble kåret av den britiske avisen Evening Standard, som en av ”Londons mest innflytelsesrike personer i 2011”.

Se mer av Caras stil her.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer