Mid Summer Sale

Kuppene du kan gjøre under årets sommersalg!

Kanskje finner du noen fine julegaver?

FINN ET KUPP: Salget er i gang og her kan du finne så mange trendy plagg du kan bruke sesong etter sesong. Foto: Shutterstock
FINN ET KUPP: Salget er i gang og her kan du finne så mange trendy plagg du kan bruke sesong etter sesong. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er sikkert mange som rynker litt på nesen, ruller øynene bak i hodet eller ler litt når de ser at julen allerede begynner å bli nevnt. Jeg må innrømme at det selv virker ganske så fjernt for meg, men ettersom jeg scroller meg nedover de utallige sidene med salg som er i nettbutikkene nå, klarer jeg ikke la være å tenke «å, denne hadde passet så fint til søsteren min», eller «denne hadde vært perfekt til mamma». 

Jeg kom derfor fram til den konklusjonen at noen av årets julegaver skal bli handlet allerede nå. Du synes kanskje jeg er helt «koko», men jeg er ganske så fornøyd med fangsten etter flere timers scrolling, skal du tro. Det kan også hende du er av typen som liker å være tidlig ute. Ok, kanskje juli er vel tidlig, men det er NÅ du faktisk kan finne plaggene, tilbehøret og skoene du eller noe du kjenner har siklet etter i evigheter. 

Det kan for eksempel være et par superfine, tidløse øredobber, kåpen du aldri fikk helt råd til denne sesongen, vesken som er satt ned akkurat nok til at det ikke er helt krise at du kjøper den, eller noe du vet venninnen din har ønsket seg så, men gitt opp litt håpet på. Hører jeg perfekt julegaveidé? I think yes.

LES OGSÅ: 3 stylister om hvilke plagg du bør investere i denne sommeren

Og hvor deilig er det ikke å bare bli ferdig med den handlinga? Jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg vet det samme kommer til å skje i år som i fjor; gavene vil bli kjøpt inn sånn typ 23. desember. Derfor har jeg funnet fram noen superfine ting som passer perfekt som gaver, men som jeg også kanskje har ganske så lyst på selv. Enjoy:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer