Marion Cotillard

Kvinnen som ble filmstjerne, moteyndling og mistenkt som elskerinnen til Brad Pitt på en og samme tid

La oss bli bedre kjent med filmaktuelle Marion Cotillard!

MARION COTILLARD OG BRAD PITT: Skuespillerne spiller mot hverandre i filmen Allierte. Foto: wenn.com
MARION COTILLARD OG BRAD PITT: Skuespillerne spiller mot hverandre i filmen Allierte. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september kom nyheten ingen av oss så komme: Brad Pitt (52) og Angelina Jolie (41), også kjent som «Brangelina», skal skilles. Paret, som har holdt sammen i 12 år, hvor de har vært gift to av dem. Ingen kunne forstå hvorfor stjerneparet skulle forlate hverandre, men igjen så kjenner ikke akkurat vi «Brangelina» selv. Men likevel var det flere dette gikk forholdsvis hardt inn på - blant annet KK.no-journalist Malini Gaare Bjørnstad som i denne kommentaren skriver at hun rett og slett mistet troen på ekteskap etter sjokknyheten.

Samme måned som skilsmissenyheten slippes også traileren for Brad Pitts nye film «Allierte». Her spiller han mot det franske stjerneskuddet Marion Cotillard (41), og det tok ikke lang tid før ryktene begynte svirre. Ja, Marion Cotillard ble nemlig kjent som kvinnen som visstnok skulle være grunnen til at Pitt og Jolie valgte å gå hvert til sitt. I filmen «Allierte» spiller nemlig Pitt og Cotillard mann og kone, og det innbærer også en del hete scener. Bare dette skal ha satt fart, og da snakker vi virkelig fart, på ryktene om at forholdet mellom skuespillerkollegaene var grunnen til skilsmissen mellom Jolie og Pitt

Lenge var dette rykter mange trodde på, og mediene var fylt med alle mulige vinklinger om de tre skuespillerne. Men så slipper den franske skjønnheten en nyhet som antageligvis hadde meningen om å roe disse ryktene litt, men i stedet ble det bare enda mer. Cotillard er nemlig gravid, og det tok ikke lang tid før det ble spekulasjoner om hvor vidt dette er Brads barn eller ei. Cotillard, som er gravid med sitt andre barn sammen med ektemannen Guillaume Canet, gikk ut i mediene etter å ha blitt plaget med disse ryktene i lang tid og satte en stopper på det hele via bildedelingstjeneste Instagram.

KOLLEGAER: Ryktene om at Brad Pitt og Marion Cotillard hadde funnet tonen under innspillingen av Allierte, skulle vise seg å ikke stemme. Foto: Afp
KOLLEGAER: Ryktene om at Brad Pitt og Marion Cotillard hadde funnet tonen under innspillingen av Allierte, skulle vise seg å ikke stemme. Foto: Afp Vis mer

This is going to be my first and only reaction to the whirlwind news that broke 24 hours ago and that I was swept up into. I am not used to commenting on things like this nor taking them seriously but as this situation is spiraling and affecting people I love, I have to speak up. Firstly, many years ago, I met the man of my life, father of our son and of the baby we are expecting. He is my love, my best friend, the only one that I need. Secondly to those who have indicated that I am devastated, I am very well thank you. This crafted conversation isn't distressing. And to all the media and the haters who are quick to pass judgment, I sincerely wish you a swift recovery. Finally, I do very much wish that Angelina and Brad, both whom I deeply respect, will find peace in this very tumultuous moment. With all my love Marion Ceci sera la première et seule réaction que j'aurai concernant la déferlante inouïe qui à commencé il y a de ça 24 heures et à laquelle je suis mêlée malgré moi. Je n'ai pas pour habitude de commenter ni de prendre au sérieux le tas d'absurdités déversées à mon sujet mais la situation prenant une telle tournure et affectant des gens que j'aime, je me dois de m'exprimer. Pour commencer, j'ai rencontré il y a quelques années l'homme de ma vie , le père de notre fils et du bébé que nous attendons aujourd'hui. Il est mon amour, mon meilleur ami et le seul homme dont j'ai besoin. Ensuite, à ceux qui me prétendent dévastée, je vais très bien merci. Ce genre d'inventions aberrantes ne m'affecte en aucun cas. Et pour finir, à la "presse", à tous les haters, trolls et consorts qui ont le jugement si rapide je vous souhaite sincèrement... un prompt rétablissement. Ceci dit et un peu plus sérieusement, je souhaite à Angelina et Brad, deux personnes pour qui j'ai un profond respect, de trouver la paix dans ce moment tumultueux. Avec tout mon amour. Marion

Et bilde publisert av @marioncotillard

- Han er min store kjærlighet, min beste venn og den eneste jeg trenger

Instagram-innlegget til Cotillard har fått nærmere 80.000 likes. Skuespilleren la ut et ganske så kunstnerisk bilde med en fugl som flyr, og til bildet hadde hun skrevet en lang tekst.

- Dette kommer til å bli min første og eneste uttalelse på virvelvinden av nyheter som har gått rundt de siste 24 timene som jeg har blitt dratt inn i. Jeg er ikke vant med å kommentere ting som dette, eller å ta dem seriøst, men ettersom denne situasjonen stadig forverrer seg og begynner å gå utover folk jeg elsker, så må jeg si noe, begynner teksten til Cotillard.

- For mange år siden møtte jeg mannen i mitt liv, faren til sønnen min og barnet vi er gravide med. Han er min store kjærlighet, min beste venn og den eneste jeg trenger. For det andre vil jeg bare si til de som mener og sier at jeg er knust, at jeg har det veldig bra. Det har ikke vært stressende for meg. Og til media og hatere der ute som er så raske med å dømme, så håper jeg dere kommer dere ut av dette snart. Til slutt ønsker jeg at Angelina og Brad, som jeg respekterer så dypt, finner fred i denne stormen. All min kjærlighet, Marion.

Fransk filmstjerne

Selv så jeg filmen Allierte her om dagen, og selv om selve filmen ikke får en 6-er av meg, løfter Cotillard filmen betydelig. Det er først nå i løpet av året som har gått at jeg virkelig har fått øynene opp for skuespilleren. Ikke visste jeg at hun har en Oscar (se alle kjolene fra årets Oscar-utdeling her), BAFTA og Golden Globe pris stående på hylla hjemme hos seg. Hun har hatt en rolle i over 50 filmer, og allerede i 1993 debuterte hun i sin første engelsktalende film.

Cotillard vant en Oscar i 2007 for sin rolle i La Vie en Rose hvor hun spilte den talentfulle sangeren Edith Piaf. Selv om skuespilleren er en meget dyktig sangerinne selv, var det ikke slik at hun sang selv i filmen. Men da hun mottok Oscar-en sin ga hun alle en liten smakebit av hva hun kan.

Moteyndling

Hver eneste mulighet jeg har til å trekke fram svenske Alicia Vikander (28), så kommer jeg til å gjøre det. Hun er et prakteksempel på hvordan skuespillerkarrieren åpner dører for så mye annet. Etter at Vikander gjorde en helt fantastisk rolle i The Danish Girl (hun vant til og med en Oscar), ville alle designerne ha tak i henne, men det ble Louis Vuitton som trakk det lengste strået. Så å si det eneste vi ser Vikander i på den røde løperen er antrekk fra det franske motehuset. I tillegg har hun også vært på coveret av Vogue og Porter! Veldig kult - og veldig gøy for oss i Norden.

Det samme har nå skjedd med Marion Cotillard. Som Rihanna (28) har også hun blitt en del av Dior-damene, og stråler i den siste kampanjen til det franske motehuset. Vi har forelsket oss helt i stilen til stjerneskuddet - som vi gjør med alle franske kvinner. Cotillard har som Vikander også vært med i Vogue, og forteller til det store motemagasinet at hun aldri har tenkt at hun har noe spesiell stil. 

- Jeg har aldri analysert eller tenkt om jeg har noen stil eller ikke. Jeg kunne aldri ha klart å beskrive stilen min, eller å si om jeg har en i det hele tatt. Da jeg var liten husker jeg at jeg prøvde ut forskjellige trender, og det var virkelig helt forferdelig. Uansett om jeg prøver noe sånt, så blir det dårlig. Jeg bruker det som jeg liker og som jeg føler meg komfortabel i, og det funker. Prøver jeg for hardt, eller om jeg bare prøver i det hele tatt, så funker det ikke. Føles det ikke naturlig, så blir jeg veldig ukomfortabel.

LES OGSÅ: Er hun Hollywoods (OG moteindustriens) nye stjerne?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer