Marion Cotillard

Kvinnen som ble filmstjerne, moteyndling og mistenkt som elskerinnen til Brad Pitt på en og samme tid

La oss bli bedre kjent med filmaktuelle Marion Cotillard!

MARION COTILLARD OG BRAD PITT: Skuespillerne spiller mot hverandre i filmen Allierte. Foto: wenn.com
MARION COTILLARD OG BRAD PITT: Skuespillerne spiller mot hverandre i filmen Allierte. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september kom nyheten ingen av oss så komme: Brad Pitt (52) og Angelina Jolie (41), også kjent som «Brangelina», skal skilles. Paret, som har holdt sammen i 12 år, hvor de har vært gift to av dem. Ingen kunne forstå hvorfor stjerneparet skulle forlate hverandre, men igjen så kjenner ikke akkurat vi «Brangelina» selv. Men likevel var det flere dette gikk forholdsvis hardt inn på - blant annet KK.no-journalist Malini Gaare Bjørnstad som i denne kommentaren skriver at hun rett og slett mistet troen på ekteskap etter sjokknyheten.

Samme måned som skilsmissenyheten slippes også traileren for Brad Pitts nye film «Allierte». Her spiller han mot det franske stjerneskuddet Marion Cotillard (41), og det tok ikke lang tid før ryktene begynte svirre. Ja, Marion Cotillard ble nemlig kjent som kvinnen som visstnok skulle være grunnen til at Pitt og Jolie valgte å gå hvert til sitt. I filmen «Allierte» spiller nemlig Pitt og Cotillard mann og kone, og det innbærer også en del hete scener. Bare dette skal ha satt fart, og da snakker vi virkelig fart, på ryktene om at forholdet mellom skuespillerkollegaene var grunnen til skilsmissen mellom Jolie og Pitt. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer