Kylie Jenner

Kylie Jenners nye magasinforside for Paper får fansen til å reagere

Mener hun ser mer kunstig ut enn noensinne.

KYLIE JENNER: Den unge realitystjernen får mye kritikk for sin siste magasinforside.  Foto: Rex Features
KYLIE JENNER: Den unge realitystjernen får mye kritikk for sin siste magasinforside. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Kim Kardashian poserte splitter naken for Paper Magazine i 2014, ble det spådd at internett ville gå under. Dette skjedde imidlertid ikke, men nå har en ny Kardashian stilt opp på forsiden av magasinet- nemlig minstemann i søskenflokken, Kylie Jenner

18-åringen, som er en av verdens mest fulgte personligheter i sosiale medier, pryder nå forsiden til det New York-baserte magasinet. På bildet har hun på seg en rosa parykk og tung sminke. 

Selv om Kylie selv påpeker (under Instagram-bildet hun selv postet av forsiden) at øynene og munnen hennes er redigert for å se større ut, reagerer fansen negativt: 

«Æsj, hva er det med de leppene? Kan hun se mer kunstig ut?» spør en Instagram-bruker. 

«Det er ganske skremmende», sier en annen. 

«De trenger ikke gjøre dem større. Leppene dine er allerede perfekte og store nok», mener en tredje bruker. 

Har endret utseendet

Det er ikke første gang Kylie Jenner får negativ oppmerksomhet for leppene sine i sosiale medier. I 2014 var det mye snakk om at utseendet hennes hadde endret seg drastisk, og det ble spekulert i om hun hadde fått leppeinjeksjoner. Hun benektet dette inntil i fjor, da det kom frem at hun har midlertidige fillers for å få fyldigere lepper. 

Redaksjonssjef i Paper Magazine, Ricky Boardman, sier til Mashable

- Konseptet for utgaven var «YOUth» og vi tok inspirasjon fra alt som er neonfarget. Vi engasjerte fargerike personligheter, slik som stylist Rushka Bergman og fotograf Erik Madigan Heck, til å gjøre noe utrolig ungt, morsomt og fargerikt. 

Parykken som er brukt er laget av plast og Boardman forklarer: 

- Kylie så så tegneserieaktig ut at vi tenkte det kunne være fantastisk å overdrive og viske ut linjene mellom hva som er ekte og hva som er fake. Eller bare overtegnet! sier han, og sikter antakeligvis til Kylies verdenskjente lepper. 

LES OGSÅ: 9 ganger Kim Kardashian kastet klærne på Instagram 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer