Stockholm Fashion Week

La deg inspirere av disse fantastiske antrekkene fra Stockholm Fashion Week!

Så enkelt kan du stjele den kule stilen til Funda Christophersen, Celine Aagaard og Tine Andrea Lauvli.

MOTEUKEN: Streetstyle-fotografene tar de mest fantastiske bildene. Her er Celine Aagaard under Stockholm Fashion Week. Foto: Abaca
MOTEUKEN: Streetstyle-fotografene tar de mest fantastiske bildene. Her er Celine Aagaard under Stockholm Fashion Week. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moteukene er offisielt i gang, og det betyr at vi fremover kommer til å få se rykende ferske kolleksjoner for høsten 2016, men også noen fantastiske streetstyle-antrekk. Stockholm Fashion Week var først ut og her har noen av våre skandinaviske fashionistaer blitt knipset av fotografer for noen av de største motemagasinene i verden. 

Blant dem er norske Celine Aagaard, Tine Andrea Lauvli og danske Funda Christophersen. Så enkelt og så kult er det som kan beskrive stilen til de tre jentene. Enkelt er det fordi vi nemlig har stjelt stilen til nordmennene og dansken! Nå er det ingen sak å se ut som disse fashionistaene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer