Stjel stilen:

La deg inspirere av hertuginne Kate

Slik styler hun hverdagsantrekkene sine.

HERTUGINNE KATE: Nå kan du stjele stilen hennes! FOTO: NTB Scanpix
HERTUGINNE KATE: Nå kan du stjele stilen hennes! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hertuginne Kate (37) har den siste tiden gått for antrekk som enkelt kan kopieres. Bra for oss! Det er nemlig ikke alltid like lett å finne budsjettvennlige gallakjoler, men når Kate har på seg hverdagslige antrekk - ja, da blir det enklere!

Vi har hentet frem to antrekk som fint kan brukes til jobb eller til andre hverdagslige aktiviteter. Hertuginnen har tatt i bruk fine høstfarger som burgunder og grønt. Dette gjør seg også svært godt nå som vinteren nærmer seg. Det eneste som kanskje bør gjøres, er å ta i bruk en varm kåpe og noen varme strømpebukser!

Burgunder og grønt

Dette antrekket skriker høst! Vi elsker fargekombinasjonen! Gjør antrekket klart for vinter ved å bytte ut skoene med et par støvletter og topp det hele med en kåpe. Her ville en kåpe i beige eller brunt gjort seg meget godt.

Helt sjef

Dette antrekket gjør seg utmerket til jobb. Kate har her gått for en mer tilpasset blazer, men vi er spesielt glad i en oversized look. Smak og behag! Her det bare å finne noe som passer for deg.

En hvit t-skjorte er alltid bra å ha i klesskapet. Den kan du nemlig bruke til det meste! Gi antrekket en personlig vri ved å ta i bruk noen hæler som gjør litt ut av seg. Eller gjør som Kate og gå for et par klassiske svarte pumps.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer