Stjel stilen:

La deg inspirere av hertuginne Meghan

Slik tar du i bruk ton-i-ton-trenden.

HERTUGINNE MEGHAN: Vi har kopiert stilen hennes! Foto: NTB Scanpix
HERTUGINNE MEGHAN: Vi har kopiert stilen hennes! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har stormet rundt hertuginne Meghan (38) og prins Harry (35) den siste uken. Hele verden fikk et sjokk da de delte nyheten om at de trekker seg fra sine kongelige plikter.

Fans av det britiske monarkiet, samt kongereportere i Storbritannia, sammenligner dette med da kong Edward VIII abdiserte i 1936. Han forelsket seg i en skilt, amerikansk kvinne og bestemte seg for å abdisere for å være med henne.

LES OGSÅ: Nye bilder bekymrer fansen: – Hun ser syk ut

Stjel stilen

Det blir spennende å se hvordan hertugparets nye liv vil bli. Sammen med kongehusekspert i Se og Hør, Caroline Vagle, har KK allerede synset litt rundt nettopp dette.

Nylig ble det nemlig kjent at hertuginnen visstnok skal være i snakk med flere store designere om mulige samarbeid. Meghan skal også være aktuell som en stemme i en ny Disney-film. Det er ingen tvil om at hertugparet får nok å gjøre!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vagle er blant de mange som har omtalt Meghan som et stilikon. Vi lar oss stadig vekk inspirere av hertuginnen, og falt spesielt for et antrekk hun hadde på seg da hun og Harry besøkte Canada House i London nylig.

Her tok hun i bruk ton-i-ton-trenden vi har blitt så glade i. Vi elsker å bruke ulike nyanser av samme farge i ett og samme antrekk, og Meghan viser her hvordan det skal gjøres.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
STJEL STILEN: Kåpe fra Gant, kr 4900. Genser fra Vila via Boozt.com, kr 249. Skjørt fra Designers Remix, kr 2000. Sko fra Puralopez, kr 1430.
STJEL STILEN: Kåpe fra Gant, kr 4900. Genser fra Vila via Boozt.com, kr 249. Skjørt fra Designers Remix, kr 2000. Sko fra Puralopez, kr 1430. Vis mer
Endt svangerskap betyr ikke at antrekkene ikke kan gjenbrukes! Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer