Helhvitt

La deg inspirere av snøen - gå for vinterhvite antrekk!

Slik gjør du looken komplett.

Publisert
Sist oppdatert

Brr! Ja, det er kaldt, men nå er det ikke altfor lenge før vi kan begynne å telle ned mot våren og varmere temperaturer. Men vi må huske å nyte snøen mens den er her, og kanskje til og med la oss inspirere av den?

Mange av oss har en del hvite plagg i klesskapet, men det er sjeldent vi kjører på med lag på lag av hvite klær. Det bør vi absolutt gjøre noe med! Bare se så friskt, lyst og fint det er med et helhvitt antrekk.

I bildekarusellen under kan du se hvordan Nadine Monroe bak TheStyleResponder.com kombinerer de hvite plaggene, se hvordan KK.nos moteredaktør Darja Barannik styler de hvite plaggene, og selvfølgelig shoppe litt nytt til klesskapet.

LES OGSÅ: Så enkelt og så KULT at alle kan få det til!

GJØR SOM DARJA: Dersom du ønsker å la hvitt stå i fokus, men samtidig kombinere det med andre farger, kan du gjøre som KK.nos moteredaktør Darja Barannik og style det hvite plagget med et par jeans eller med en cape som denne. Foto: Darjabarannik.com
GJØR SOM DARJA: Dersom du ønsker å la hvitt stå i fokus, men samtidig kombinere det med andre farger, kan du gjøre som KK.nos moteredaktør Darja Barannik og style det hvite plagget med et par jeans eller med en cape som denne. Foto: Darjabarannik.com Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer