Bli ny:

- La mamma bli ny!

Lisbets døtre ønsket å gi moren sin ny selvtillit og stil til 60-årsdagen.

Slik så Lisbet ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
Slik så Lisbet ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Vi er to søstre som vil melde på vår kjære mamma, som fyller 60 år. Hun har de siste årene vært gjennom opp- og nedturer der hun har vist styrke og pågangsmot, men hun har glemt seg selv. Hun har gått ned 30 kilo og endret livsstilen sin, men det har ikke bidratt til å styrke selvtilliten hennes. Nå har hun behov for en fornyelse som gjenspeiler henne som person, og som får fram den kvinnen hun egentlig er.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hun er opptatt av hår, men finner ikke stilen sin, og nå er det krise. For noen år siden klippet hun håret kort og fikk tilbakemeldinger om at hun så maskulin ut. Selv med flere oppfordringer fra oss om en noe kortere sveis er hun redd. Vi håper at hun kan få råd og tips til styling av hår og bruk av sminke. Hun har pene øyne og et vakker smil som vi vil få fram.

Mamma er energisk, handy og står på for alle rundt seg. Hun har god humor og liker å være ute i naturen. Hun trener for å være i form til å kunne reise rundt med bobilen og for å ha et aktivt liv når pensjonisttilværelsen melder seg.

STILTIPS

Stylist: Afaf Ali
Lisbet er en vakker dame med flotte former.

  • Vi ønsker at Lisbet skal føle seg sterk og elegant, og ville finne en klesstil som symboliserer dette. Vi brukte dronning Sonja som inspirasjonskilde til hennes nye og superlekre stil.
  • Det var lenge siden Lisbet hadde gått i høye hæler, og derfor var det ekstra gøy å se henne i pumps og se hvordan hun strålte. Høye hæler gjør noe med både holdning og antrekk, og gir deg det lille ekstra.
  • Vi valgte ultrafeminine plagg som kjole og skjørt med en lengde som slutter like under knærne. Denne lengden kler Lisbet godt og gir et elegant uttrykk.
ETTER: Kjole (kr 550) og pumps (kr 600, begge fra Zara). Tips! Sats på plagg med feminine farger og mønstre. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kjole (kr 550) og pumps (kr 600, begge fra Zara). Tips! Sats på plagg med feminine farger og mønstre. FOTO: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS

Frisør: Aicha Amalie Hissaoui
Lisbet har en fantastisk tykkelse på håret, men trenger en god klipp.

  • Det er ganske mye jobb å ha langt hår med denne tykkelsen, så vi klippet en kortere frisyre med masse tekstur som gir et røft uttrykk.
  • For å framheve teksturen i håret la vi balayage noen steder i en sandfarget nyanse. Resten av håret ble farget med en minicolor i en kald bruntone. Det gjør at hun får et slør av farge og glans over sin naturlige hårfarge.
  • I stylingen brukte vi en antifrizz-krem for kontroll og fukt. Håret ble krøllet på tilfeldige plasser for å skape liv i frisyren.
Kardigan (kr 300), 
skjørt (kr 600) og pumps (kr 600, alt fra Zara). Tips! Lukk kardiganen, og bruk den som en bluse til skjørt med høyt liv. FOTO: Astrid Waller
Kardigan (kr 300), skjørt (kr 600) og pumps (kr 600, alt fra Zara). Tips! Lukk kardiganen, og bruk den som en bluse til skjørt med høyt liv. FOTO: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS

Makeupartist: Rikke Holtlien
Lisbet har et hjerte av gull og en glødende personlighet som vi ville få fram med riktig sminke.

  • Vi begynte med å legge en fuktighetsgivende maske for å gi huden en boost. Vi farget også brynene så de matcher det flotte, nye håret.
  • Etter masken påførte vi et serum og ansiktskrem. Deretter la vi en oljeprimer med skimmer for glød, og farget dagkrem for å jevne hudtonen. Vi la også en lysnende concealer under øynene.
  • Vi valgte kremet bronzer, rouge og highlighter for et friskt uttrykk. På brynene gikk vi for farget brynsgelé for å gre brynene på plass. Vi la maskara kun på de øvre vippene for å løfte blikket, og på leppene brukte vi en fuktighetsgivende og farget leppepomade.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

SLIK GJØR DU SMINKEN

1. Bronzer gir varme til ansiktet og skaper konturer. En kremet variant vil smelte inn i huden og gi et naturlig resultat. På Lisbets hud er fuktighetsgivende og kremete teksturer de beste.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Skimrende øyeskygge vil gi øynene ekstra glans. Legg gjerne lys skimmerskygge på hele lokket og en mørkere brun i globallinjen og ytterkant for å definere blikket.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Om huden din trenger litt ekstra fukt, er det helt supert både å begynne og avslutte med en fuktighetsgivende ansiktsspray. Dette gjør også at alle produktene smelter bedre sammen.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer