Slik så Lisbet ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
Slik så Lisbet ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

- La mamma bli ny!

Lisbets døtre ønsket å gi moren sin ny selvtillit og stil til 60-årsdagen.

Publisert

LISBET ØGREN

Alder: 59 år
Høyde: 172 cm
Størrelse: L
Hjemsted: Grimstad
Sivilstatus: Singel, bestemor til sju barnebarn
Yrke: Renholdsarbeider

Vi er to søstre som vil melde på vår kjære mamma, som fyller 60 år. Hun har de siste årene vært gjennom opp- og nedturer der hun har vist styrke og pågangsmot, men hun har glemt seg selv. Hun har gått ned 30 kilo og endret livsstilen sin, men det har ikke bidratt til å styrke selvtilliten hennes. Nå har hun behov for en fornyelse som gjenspeiler henne som person, og som får fram den kvinnen hun egentlig er.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hun er opptatt av hår, men finner ikke stilen sin, og nå er det krise. For noen år siden klippet hun håret kort og fikk tilbakemeldinger om at hun så maskulin ut. Selv med flere oppfordringer fra oss om en noe kortere sveis er hun redd. Vi håper at hun kan få råd og tips til styling av hår og bruk av sminke. Hun har pene øyne og et vakker smil som vi vil få fram.

Mamma er energisk, handy og står på for alle rundt seg. Hun har god humor og liker å være ute i naturen. Hun trener for å være i form til å kunne reise rundt med bobilen og for å ha et aktivt liv når pensjonisttilværelsen melder seg.

STILTIPS

Stylist: Afaf Ali
Lisbet er en vakker dame med flotte former.

ETTER: Kjole (kr 550) og pumps (kr 600, begge fra Zara). Tips! Sats på plagg med feminine farger og mønstre. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kjole (kr 550) og pumps (kr 600, begge fra Zara). Tips! Sats på plagg med feminine farger og mønstre. FOTO: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS

Frisør: Aicha Amalie Hissaoui
Lisbet har en fantastisk tykkelse på håret, men trenger en god klipp.

Kardigan (kr 300), 
skjørt (kr 600) og pumps (kr 600, alt fra Zara). Tips! Lukk kardiganen, og bruk den som en bluse til skjørt med høyt liv. FOTO: Astrid Waller
Kardigan (kr 300), skjørt (kr 600) og pumps (kr 600, alt fra Zara). Tips! Lukk kardiganen, og bruk den som en bluse til skjørt med høyt liv. FOTO: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS

Makeupartist: Rikke Holtlien
Lisbet har et hjerte av gull og en glødende personlighet som vi ville få fram med riktig sminke.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

SLIK GJØR DU SMINKEN

1. Bronzer gir varme til ansiktet og skaper konturer. En kremet variant vil smelte inn i huden og gi et naturlig resultat. På Lisbets hud er fuktighetsgivende og kremete teksturer de beste.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Skimrende øyeskygge vil gi øynene ekstra glans. Legg gjerne lys skimmerskygge på hele lokket og en mørkere brun i globallinjen og ytterkant for å definere blikket.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Om huden din trenger litt ekstra fukt, er det helt supert både å begynne og avslutte med en fuktighetsgivende ansiktsspray. Dette gjør også at alle produktene smelter bedre sammen.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer