Lady Gaga

Lady Gaga gjør som Liz Hurley

Popstjernen dukket opp i kjolen som gjorde Elizabeth Hurley berømt.

SAMME KJOLE: I går dukket Lady Gaga opp i Versace-kjolen som gjorde Liz Hurley berømt i 1994. Foto: All Over Press
SAMME KJOLE: I går dukket Lady Gaga opp i Versace-kjolen som gjorde Liz Hurley berømt i 1994. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er vanskelig å glemme kjolen som Liz Hurley hadde på seg under filmpremieren til «fire bryllup og en gravferd» i 1994.

Både Hurley og Versace-kjolen ble verdensberømte den kvelden - i tillegg til at det var første gang hun viste seg sammen med skuespillerkjekkasen Hugh Grant, som hadde hovedrollen i filmen.

Hvem kledte kjolen best?Den fotside svarte kjolen hadde en kløft verden knapt hadde sett før, pluss vågale sikkerhetsnåler i gull som holdt kjolen sammen fra siden. Hurley var rett og slett smashing.

LES OGSÅ: Ville du vist deg offentlig i denne?

Liz Hurley
 
305 (75%)
Lady Gaga
 
104 (25%)

Gaga tok en Hurley

I går, 18 år etter, gjentar historien seg i Milano. Da dukket nemlig Lady Gaga opp i nøyaktig samme kjole, skriver Daily Mail.

Popartisten hadde i tillegg farget håret kobberbrunt, akkurat som Liz Hurley. Lady Gaga stylet kjolen med håret i hestehale, gulløredobber, gullarmbånd og svarte solbriller, og var ganske naturlig sminket i forhold til hva vi har sett tidligere.

Se flere bilder av kjolen her!


Se også video av Lady Gaga i Versace-kjolen på SeogHør.no!

LES OGSÅ: Ville DU gått med disse skoene?

Spesiell stil

Lady Gaga er blitt minst like kjent for de spesielle antrekkene sine som for musikken sin. Den futuristiske og oppsiktsvekkende stilen har fått flere spaltemeter i media. Det er sjelden hun viser seg ute uten noe på hodet eller noen sko utenom det vanlige.

Lady Gaga hadde blant annet en periode da hun stadig dukket opp i sko uten hæler. Se flere bilder av Lady Gagas sko her!

Se flere bilder av Lady Gagas stil her:


Det er ingen tvil om at Lady Gaga gir litt ekstra på.

Tidligere har vi sett henne i alt fra hatter av hår til blondeduker og frisyrer á la Minnie Mus.

Du har kanskje også fått med deg de store, runde øynene hennes i musikkvideoen «Bad Romance»?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer