Critics Choice 2022

Lady Gaga på to røde løpere på én kveld

Se antrekkene her.

TO ANTREKK – SAMME KVELD: Lady Gaga stilte på to røde løperen på én og samme kveld. FOTO. NTB.
TO ANTREKK – SAMME KVELD: Lady Gaga stilte på to røde løperen på én og samme kveld. FOTO. NTB. Vis mer
Publisert

Etter å nærmest ha ligget i dvale under pandemien, er award season nå tilbake mer eller mindre for fullt. Det er gode nyheter for stjernene som igjen står i kø for å skinne på den røde løperen. Og det er noen som ha mer å gjøre enn andre.

Søndag dukket nemlig Lady Gaga opp på ikke bare én, men hele to røde løpere!

Under Bafta valgte hun Old Hollywood-glamour iRalph Lauren, mens hun bare timer senere valgte Gucci for Critics Choice.

«Når Lady Gaga inntar den røde løperen, er det ikke godt å vite hva man skal vente seg – rent bortsett fra at det kommer til å bli husket», skriver Vogue. Og ganske så riktig, Lady Gaga skapte overskrifter med sine to rød løper-opptredener på én kveld.

Sistnevnte var hakket mer sexy enn den klassiske looken hun gikk for under Bafta: En grønn fløyelskjole som skal ha tatt over 150 timer å lage for hånd med bruk av over 50 meter fløyel og silketaft.

Hun var nominert i klassen beste kvinnelige skuespiller for sin rolle i Ridley Scott-filmen House of Gucci. Det var imidlertid Jessica Chastain som stakk av med seieren for sin innsats i The Eyes of Tammy Faye. Lady Gaga fikk sin første Critics Choice-pris i 2019 da hun vant i samme kategori for filmen A Star Is Born.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer