Rød

Lady In Red! Disse plaggene gjør sommerstilen både sexy og søt

Blake Lively (28) viser hvordan det skal gjøres!

RØDT: Blake Lively innvier sommer med rødt fra topp til tå. Sjekk ut bildekarusellen nederst i saken for både plagg og tilbehør i rødt! Foto: DPA
RØDT: Blake Lively innvier sommer med rødt fra topp til tå. Sjekk ut bildekarusellen nederst i saken for både plagg og tilbehør i rødt! Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Garderoben min bare SKRIKER etter farger! Det er noe den for så vidt gjør hele året, men nå som solen titter frem, føles det ut som at det trengs litt ekstra. Vi har lettere for å kle oss i mørke klær når været er grått, så nå som det er lyst ute, er det på sin plass at klærne også blir det. Og hvorfor ikke bare kjøre på når vi først er i gang med å fornye garderoben? Vi har latt oss inspirere av Cannes-stilen til skuespiller Blake Lively (28) som under filmfestivalen stilte i et antrekk som var rødt fra topp til tå. 

Vi elsker å bruke rødt om sommeren. Sammen med solbrun hud, høye hæler og blomster i håret, gjenstår det bare å spasere gatelangs et solfylt sted ved Middelhavet. Det som er bra med rødfargen og, er at det kan gjøre underverker med humøret ditt. 

- Livet blir mer eller mindre en gråskala. En løsning på dette er farger! Rødt, oransje og gult er de fargene som «booster» oss mest, har Dagny Thurmann-Moe, som er fargeekspert og driver firmaet Dagny Thurmann-Moe AS, fortalt KK.no tidligere. 

Derfor har vi plukket frem noen røde sommerfavoritter, og de finner du under annonsen! 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer