London Fashion Week

Lær deg stiltriksene fra London

Magetopper, buksedresser og pastelltrencher - her er hva de kuleste damene har på seg under moteuka!

LONDONS FRESHESTE DAMER: Magetopper, pastellkåper, hornbriller, buksedresser og gylne belter i livet - vi stjeler mer enn gjerne denne stilen fra Daisy Lowe, Rosie Fortescue og Kate Moss.  Foto: All Over Press
LONDONS FRESHESTE DAMER: Magetopper, pastellkåper, hornbriller, buksedresser og gylne belter i livet - vi stjeler mer enn gjerne denne stilen fra Daisy Lowe, Rosie Fortescue og Kate Moss. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

New York Fashion Week har akkurat hatt sin siste visning, og for ikke lenge siden ble moteuken her hjemme avsluttet.

Nå er det London som står for tur, og er det èn by der det kryr av stilige moteglade damer, så er det denne.

Til visninger som Burberry, Marc Jacobs og Topshop kommer stilikonene i sine aller fresheste antrekk, som vi mer enn gjerne lar oss inspirere av.

Magetopper og 80-talls

Å vise en liten glipe av magen har vært moderne en lang stund, til kanskje manges overraskelse. Helst skal toppen akkurat dekke til navlen, og buksen eller skjørtet må gjerne være høye i livet.

Trendsetter Daisy Lowe går for en rutete westerninspirert skjorte som hun knyter nederst. Hun styler den med et par lyse åletrange skinnyjeans som stopper rett ved ankelen.

DE HOTTESTE TRENDENE FRA LONDON: Magetopper, duse deilige farger og buksedresser går igjen under moteuken i London. Her ser vi Daisy Lowe, Kate Moss og Poppy Delevingne på vei inn til ulike visninger under moteuken. Foto: All Over Press
DE HOTTESTE TRENDENE FRA LONDON: Magetopper, duse deilige farger og buksedresser går igjen under moteuken i London. Her ser vi Daisy Lowe, Kate Moss og Poppy Delevingne på vei inn til ulike visninger under moteuken. Foto: All Over Press Vis mer

På Unique-moteshowet som ble holdt på Tate Modern, kom Poppy Delevingne  i et lyst sett bestående av shorts og matchende topp. Antrekket toppet hun med knall blå solbriller og fargerike sandaler.

Supermodell Kate Moss viser oss dessuten at buksedressen er tilbake, og som alltid gir hun den en original vri med et gullbelte i vintagestil i livet. Både jakke og sko er av det hårete og semskede slaget.

I ELEGANTE ANTREKK: Fra venstre Anna Wintour, Olivia Palermo og Coco Rocha. Foto: All Over Press
I ELEGANTE ANTREKK: Fra venstre Anna Wintour, Olivia Palermo og Coco Rocha. Foto: All Over Press Vis mer

Duggfriske pasteller

En annen trend som går igjen under London Fashion Week er alle de deilige og duse pastellfargene.

Skuespiller Naomi Watts satte standarden under moteuken i New York, i en nydelig mintfarget kjole, som forøvrig er vårens aller hotteste farge, på visningen til Calvin Klein. Legg merke til de blanke runde 60-tallsinspirerte penskoene.

Og på Alice Temperleys visning i London, kom Peaches Geldof i en flommende lyserosa silkekjole og en bærfarget tweedjakke, til stort hell.

Rosie Fortescue var på sin side en av de aller mest elegante på første rad under John Rochas catwalkshow. Den blekrosa trenchen var smykket med et silkesjal i halsen og en søt kontrast til skinnbuksene og de dyriske pumpsene.

DUSE DEILIGE FARGER: Fra venstre Peaches Geldof, Naomi Watts og Rosie Fprtescue. Foto: All Over Press
DUSE DEILIGE FARGER: Fra venstre Peaches Geldof, Naomi Watts og Rosie Fprtescue. Foto: All Over Press Vis mer

Hullete skinny jeans

At vi fortsatt skal gå i hullete blå olabukser, er også helt sikkert. Både designer Olivia Palermo og stilikon Poppy Delevingne styler sine med fargerike overdeler og spisse sko. Og Poppys hvite kabelstrikkegenser så superkul ut med den oppkneppede skjorten under.

SLIK SER VÅRENS IT-BUKSER UT: At hullete blå jeans er hot, er helt sikkert, ifølge Olivia Palermo og Rosie Fortescue, mens Daisy Lowe sverger til sine grå rocka skinnyes. Foto: All Over Press
SLIK SER VÅRENS IT-BUKSER UT: At hullete blå jeans er hot, er helt sikkert, ifølge Olivia Palermo og Rosie Fortescue, mens Daisy Lowe sverger til sine grå rocka skinnyes. Foto: All Over Press Vis mer

Daisy Lowe sverger på sin side til rocka grå skinnyes, en klassiker som nærmest aldri går av moten.

Vi dekker moteukene

Følg med på KK.no. Vi gir deg de hotteste nyhetene og bildene fra de internasjonale moteukene, samt de norske trendvisningene.

Lær deg stiltriksene fra London

  • London Fashion Week: 14. - 18. februar
  • Milan Fashion Week: 18. - 23. februar
  • Paris Fashion Week: 25. februar- 5. mars

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer