Diy

Lag dine egne partysko!

STYLEmag-blogger Janka Polliani viser deg hvordan.

GJØR DET SELV: Skoene til nyttårsaften kan være et gammelt par som har fått pustet nytt liv i seg med glitter!  Foto: Polliani.com, Mona Ødegård
GJØR DET SELV: Skoene til nyttårsaften kan være et gammelt par som har fått pustet nytt liv i seg med glitter! Foto: Polliani.com, Mona Ødegård Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Alle av oss har et par slitne, gamle pumps som har sett bedre dager og stått bortgjemt i bunnen av klesskapet litt for lenge. Hvorfor ikke finne de frem og puste nytt liv i de med litt glitter og lim?

STYLEmag-blogger Janka Polliani tipser sine lesere om nyttige gjør det selv-prosjekter, som både redder et gammelt klesplagg eller tilbehør.

I tillegg gjør det at du slipper å gå på shopping hver gang du vil ha noe nytt. Gjenbruk og gjør det selv-prosjekter er i vinden som aldri før, og kanskje du kan la nyttårsaften-skoene bli ditt neste prosjekt? 

Se flere inspirerende gjør det selv-prosjekter på Jankas blogg!

LES OGSÅ: Slik legger du glitterlakk

Slik gjør du det

1. Finn et par gamle nedslitte pumps - eller et par billige nye. Fargen på skoene er ikke så nøye, du skal ha glitteret over uansett. Vask skoen godt før du setter i gang og bruk et fint sandpapir for å pusse på overflaten av skoene slik at glitteret får et godt feste.

Et par gamle sko kan få et nytt liv!  Foto: Polliani.com
Et par gamle sko kan få et nytt liv! Foto: Polliani.com Vis mer

Det er ikke så mye som skal til! Lim og glitter gir skoene en helt ny look. Foto: Polliani.com
Det er ikke så mye som skal til! Lim og glitter gir skoene en helt ny look. Foto: Polliani.com Vis mer

2. Kjøp et glitter i fargen du vil at skoene skal ha og lim som er egnet for stoff og skinn på en hobbybutikk. Bland glitter og lim godt i en beholder. Her er det viktig at du blander inn riktig, og spe på med mer glitter om du ser at limet er for hvitt.

3. Pensle blandingen på skoene med en svamp eller pensel, og pass på å tørke skoene godt før du pensler på et nytt lag. Bruk gjerne hårføner til å tørke glitterlimet ditt.

Voila, partysko

Vips, så har dine gamle sko blitt nye, glitrende sko til festsesongen! Foto: Polliani.com
Vips, så har dine gamle sko blitt nye, glitrende sko til festsesongen! Foto: Polliani.com Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer