Hjemmespa

Lag ditt eget hjemmespa!

8 trinn til indre ro og fornyet glød.

HJEMMESPA: Gode produkter som lukter godt er god hjelp til for å få gløden tilbake! Foto: Produsentene
HJEMMESPA: Gode produkter som lukter godt er god hjelp til for å få gløden tilbake! Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Det er alltid nok å gjøre før jul. Stress for å bli ferdig med alt på jobben, slik at du kan ta juleferie med god samvittighet.

Samtidig gjør du alt for å skape julestemning i heimen med julebakst, juleverksted, julegaveinnkjøp, julepynting og innkjøp til halve jula. Det skal ikke stå på maten!

Etter å ha gjennomført julebord og familiemiddager, er det ikke fritt for at kroppen blir litt sliten. Og det synes på ansiktet ditt og, ikke minst, øynene dine også.

Da er det vel lov å ta en liten pause, og vi synes ærlig talt at du bør lukke deg inn på badet ditt og ha litt jeg-tid i fred og ro. Det fortjener du i aller høyeste grad!

LES OGSÅ: Derfor bør du bruke highlighter her

Lag ditt eget hjemmespa

Bare sånn at du ikke glemmer noe, så skal du få en liten liste over hva du bør gjøre og i hvilken rekkefølge for å få maks utbytte av hjemmespaet ditt.

Vi vil jo bare at du skal føle deg avslappet med fornyet glød før det braker løs igjen på den store festen på nyttårsaftenen! Nyt!

1. Sett stemningen

Tenn lys, gjerne et som dufter av krydder, lag deg en stor kopp te eller ta deg et glass vin mens du setter fram alle produktene du skal bruke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer