Video

Lag sommerens vakreste flette

Instagram-stjernen @flettemamma viser deg hvordan det skal gjøres.

Publisert
Sist oppdatert

Det begynte med at Bente-Helen Schei, også kjent som @flettemamma, hadde lyst til å lære seg hvordan hun kunne lage fiskebensfletten på jentene sine, og søkte på nettet.

Det var på vinteren 2013. Nå, bare ett og et halvt år senere, har hun 49 000 følgere på Instagram, holder flere kurs og er blitt etterspurt i media.

– Hele den våren brukte jeg mange timer hver kveld på å tilegne meg kunnskap og planlegge fletter som jeg kunne lage på jentene mine før skole og barnehage neste dag, sier Bente-Helen.

LES OGSÅ: Legger du solpudderet riktig?

Mye oppmerksomhet

Hun fikk helt dilla på fletter, og fikk mer og mer oppmerksomhet rundt frisyrene til jentene sine.

I fjor var hun på Rihannas «Diamond»-konstert med datteren som hadde fått en kunstferdig flette dekorert med diamanter. Det var mange som tok bilder av den.

Etter hvert opprettet hun Instagramkontoen @flettemamma, som hun nesten daglig oppdaterer med fletter i alle varianter. Hennes følgere er fra hele verden.

LES OGSÅ: Slik får du sommerglød med kremsminke.

Waterfall

En av de mest etterspurte flettene er den såkalte waterfallfletten, der håret flettes i en horisontal rand og resten av håret faller nedover.

Den originale måten å flette på sitter ikke så godt i håret, men i videoen øverst i saken viser Bente-Helen en variant som sitter mye bedre.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer