Lady Gaga

Lanserer eget sminkemerke

– Jeg kommer f**n meg aldri kommer til å lansere et skjønnhetsmerke som gjør folk mer usikre på seg selv.

LADY GAGA: Multitalentet lanserer skjønnhetsmerket Haus Laboratories. Foto: Scanpix
LADY GAGA: Multitalentet lanserer skjønnhetsmerket Haus Laboratories. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Haus Laboratories. Det er navnet på multitalentet Lady Gagas (33) nye sminkemerke.

I et eksklusivt intervju med Business of Fashion kan «Bad Romance»-sangeren fortelle at merket lanseres i september med lip gloss, lip liner og leppestift.

Kolleksjonen skal være inspirert av starten av Gagas musikkarriere.

– Farge kan være fullstendig transformativt - det er mektig, det er vakkert, og det er slik jeg fant min stemme, forteller artisten.

9. juli slapp Haus Laboratories en video som introduserer verden for Gagas sminkemerke. I klippet kan vi høre Gagas stemme si: «Det siste verden trenger er et nytt skjønnhetsmerke. Vel, det var synd.»

EGET SMINKEMERKE: I første omgang består kolleksjonen av produkter til leppene, men vi blir ikke overrasket om det kommer mer etter hvert! Foto: Scanpix
EGET SMINKEMERKE: I første omgang består kolleksjonen av produkter til leppene, men vi blir ikke overrasket om det kommer mer etter hvert! Foto: Scanpix Vis mer

Hun fortsetter med å si at skjønnhet er hvordan du ser deg selv og oppfordrer folk til å leke seg med sminke.

– Jeg kommer f**n meg aldri kommer til å lansere et skjønnhetsmerke som gjør folk mer usikre på seg selv. Dette handler om å være seg selv og å være fri.

Haus Laboratories selges kun på Amazon og prisene befinner seg fra 140 norske kroner og 420 kroner.

Stor suksess

Det har vært litt av et år for Gaga. Høsten 2018 hadde filmen «A Star Is Born» premiere på kino. Der hadde sangstjernen en hovedrolle sammen med Bradley Cooper.

Hun gjorde en kjempejobb i rollen som Ally Maine og ble nominert til flere priser som beste skuespillerinne. Hun endte opp med å vinne en pris fra både Critics' Choice Movie Awards og MTV Movie & Tv Awards.

LES OGSÅ: Sjekk Lady Gagas stilforvandling!

Som man ser i klippet over betydde seieren mye for Lady Gaga. Filmen hadde allerede dratt inn flere priser, blant annet for sangen Shallow, men å vinne for hennes skuespillerprestasjoner betydde nok litt ekstra denne gangen.

På vei opp mot scenen ga hun sin ekskjæreste Christian Carino et kyss og kollega Bradley Cooper en stor klem mens hun tørket tårer.

RYKTENE SVIRRER: Både Gaga og Cooper gjorde det nylig slutt med kjærestene sine. Flere lurer nå på om grunnen til det var fordi de ønsket å være sammen. Foto: Scanpix
RYKTENE SVIRRER: Både Gaga og Cooper gjorde det nylig slutt med kjærestene sine. Flere lurer nå på om grunnen til det var fordi de ønsket å være sammen. Foto: Scanpix Vis mer

Ikke lenge etter kunne Gaga avsløre at hun og Carino hadde gått fra hverandre. Da hadde det i lang tid svirret rykter om det var noe på gang mellom Bradley Cooper og Lady Gaga.

De to hadde en vanvittig kjemi på lerretet og på ekte, men Bradley var tilsynelatende i et lykkelig forhold med modellen Irina Shayk.

- BLIKKET: Bradley Cooper og Lady Gaga vant prisen for «Beste sang» under årets «Oscar»-utdeling. Framføringen av sangen «Shallow» på prisutdelingen fikk noen til å ytre seg om det de mener er en enda søtere musikk for paret. Video: ABC via CNN, Ingrid Cogorno / Dagbladet Vis mer

Men i juni kunne stjerneparet avslører at også dette forholdet hadde tatt slutt. Nå venter vi bare i spenning om det faktisk var noe sannhet ved disse Cooper/Gaga-ryktene.

SINGLE: Både Bradley Cooper og Lady Gaga er single. Kanskje det faktisk blir søt musikk mellom hovedrolleinnehaverne? Foto: Scanpix
SINGLE: Både Bradley Cooper og Lady Gaga er single. Kanskje det faktisk blir søt musikk mellom hovedrolleinnehaverne? Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer