Jennifer Lopez

Lanserer klesmerke

Nå kan du få stilen til tvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen.

Lanserer klesmerke
Publisert
Sist oppdatert
Mary-Kate og Ashley Olsen er kjent for sin kule stil. Nå gjør de som Gwen Stefani, Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker og Nicky Hilton, og lanserer sitt eget klesmerke.

The Elizabeth and James line skal kombinere to forskjellige stiler. Mykt, feminint og sofitstikert for damene, og skreddersydd og maskulint for herrene. Klærne skal være behagelige å ha på seg og få en til å føle seg vel.

Kolleksjonen inkluderer avslappede kardiganer, rynkete blazere og kåper i leopardprint. Prisene begynner på 800 kroner for et par leggings til skinnjakker til rundt 5000 kroner.

Fashionista-tvillingene har vært involvert i hele prosessen bak kolleksjonen, og lover at de har laget noe som skiller seg ut fra alle de andre kjendis-merkene.

Mary-Kate og Ashley skal nå satse fullt på en karriere i moteindustrien. De eier allerede to klesmerker. Ett for barn mellom fem og tolv år på Wal-Mart og det dyrere merket The Row.LES OGSÅ:
 • Sukkersøtt fra J-Lo
 • Nicky Hiltons motedebut
 • Sarah Jessica Parker lanserer eget klesmerke
 • Olsen-tvillingene ser alltid hippe og kule ut.
  Olsen-tvillingene ser alltid hippe og kule ut. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer