Smykker

Lanseres endelig i Norge

Kjendiser over hele verden har lagt sin elsk på smykkene til Amrita Singh. Nå kommer en billigere variant.

KONGELIG DINGELDANGEL: Kronprinsesse Mary av Danmark har lagt sin elsk på disse nydelige lysekroneformede øredobbene i gull og svart. Se hvordan Amrita Singh-smykkene kommer til sin rett sammen med oppsatt hår og enkel sminke.  Foto: All Over Press
KONGELIG DINGELDANGEL: Kronprinsesse Mary av Danmark har lagt sin elsk på disse nydelige lysekroneformede øredobbene i gull og svart. Se hvordan Amrita Singh-smykkene kommer til sin rett sammen med oppsatt hår og enkel sminke. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du har kanskje lagt merke til smykkene uten å vite hvem som har laget dem.

Blake Lively har brukt dem i flere episoder av «Gossip Girl». Og «American Idol»-dommer Jennifer Lopez ser også ut til å elske smykkene.

I tillegg er Christina Hendricks, Jessica Simpson, Anne Hathaway, Faith Hill, kronprinsesse Mary av Danmark, Jessica Lange og Mischa Barton observert med Amrita Singh-tilbehøret.

To kolleksjoner

Det er natulig å anta at flere av disse stjernene velger seg smykker fra Amrita Singhs mer ekslusive kolleksjon, hvis priser starter på 50.000 kroner.

LES OGSÅ: Gullsmykkene som redder høsten

Men selv om du ikke vil bruke opp flere måneders husleie på et smykke, kan du nå sikre deg noen godbiter.

En kommersiell kolleksjon med priser fra 500 kroner lanseres nemlig i Norge. Kolleksjonen består av ringer, øredobber, halskjeder og armbånd.

Gammelt møter nytt

– Uttrykket kan beskrives som det beste av moderne og klassisk design. Det er unike smykker som blander gamle uttrykk med nyere looks – veldig luksusbohem, heter det i en pressemelding.

Smykkene kommer i sølv- og gullforgylte modeller, og mikses med steiner, halvedelsteiner og krystaller. Alle smykkene er nikkelfrie.

LES OGSÅ: Slik renser du smykkene dine

Se bilder og priser her:Her finner du dem

Amrita Singh vil lanseres i begynnelsen av september. Smykkene vil være tilgjengelig hos motebutikker som Det Lille Motehuset på Gol, Envy Stavanger, Fontana i Sandnes, Frozt i Kristiansund, Infinity i Bergen, Moshi Moshi i Namsos og Tendenza på Lillehammer.

Observante filmentusiaster kan ha fått med seg at Line Verndal brukte Amrita Singh-smykker under årets Amanda-utdeling i Haugesund.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer