Shopping

Latterlig enkle stylingtips

Ikke en krone å bruke på klær? Ingen fare. Slik frisker du opp den gamle garderoben på fasjonabelt vis.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ikke alltid vi har råd til å gå berserk på shopping. Da kan det være lurt å tenke litt kreativt. Sperr opp dørene til klesskapet ditt og kjør full analyse. Du har mer enn du tror. Setter du i tillegg ting sammen på nye måter og bruker tilbehør på fiffig vis kommer du langt med det du har.

På med beltet

Belter har en magisk effekt på antrekket, og kan brukes til alt. Om du så velger brede eller smale varianter, i vintagestil eller i punkete skinn, så vil de gi nytt liv til dine gamle kåper, kjoler, skjorter, trange pullovere og tunikaer. Dessuten gir de deg en flatterende midje, noe som kler alle.

Ikke kassèr sommerkjolene

Ingen grunn til å pakke ned de lange og flagrende sommerkjolene fra dagene du spiste is i solskinnet. Tar du på deg et par tjukke tights, en langermet genser under, et par tøffe støvletter og en kort kul skinnjakke i bikerstil kan du nemlig bruke dem til langt ut på høsten.

Rull opp buksene

Har du noen gamle olabukser du ikke helt vet hvordan du skal bruke? Ruller du dem opp nederst har du plutselig et helt nytt plagg, og med et par høye pumps eller skoletter til blir det kult.

Kjøp knapper

Jakker i militær stil er helt riktig denne høsten, og er å finne i alle kjedebutikkene. Har du ikke råd til å kjøpe deg èn, kan du få looken ved å bytte ut knappene på en gammel jakke med uniformsknapper som du kjøper i en hobby- eller sybutikk. Vær din egen designer, rett og slett.

Kle deg lag på lag

Ved å bruke flere plagg oppå hverandre gir du dem nytt liv. Under en kardigan kan du for eksempel bruke en t-skjorte med to vester i ulike nøytrale farger lag på lag. Da får du en avslappet og urban look, samtidig som du får det maksimale ut av klærne.

Lass på med bling bling

Du har sikkert noen gamle smykker liggende. Gi gass og bruk dem - denne høsten er det nemlig trendy å kjøre på med gull, glitter og glam. Slik revitaliserer du også den lille sorte du har hatt i skapet i årevis.

Tenk tidløst

Husk at en enkel klassisk stil aldri går av moten. Ta fram alle basisplaggene i garderoben, som dressjakker, bomullstrøyer og skjørt, og se hvordan du kan sette dem sammen på en ny måte.

Velg tilbehør som teller

Et skjerf spriter opp ethvert antrekk. Det koster heller ikke all verden og gjør den store forskjellen.

Klipp opp buksene

Ved å kutte av noen centimeter nederst på en kjedelig rett bomullsbukse, får du plutselig en ny og hipp variant. Bare ankler er nemlig veldig moderne nå. Bruk buksen til pumps med tjukke strømper inni.

Gi klærne en real make-over

Oppgrader klærne dine. Ta fram de svarte buksene som har blitt slitne og grå og legg dem i fargebad. Sy fast knappene på kardiganene, fjern nupper på jakker og skjørt. Levèr ødelagte sko til skomaker og puss skoparken skinnende blank. Så skal du se at du har mye mer klær og sko å bruke enn du tror.

Lopp skapet til mor

Bukser med høyt liv er hot nå. Hvis du ikke har noen i skapet er det bare å dra hjem til mor. Hun har garantert en hel del voksne tantebukser på lur. Fordelen med disse buksene, utenom at de er topp mote denne sesongen, er nemlig at de virker slankende og forlengende og kler de fleste.

Bruk leppestift

Av og til skal det faktisk ikke mer til for å se strålende ut enn et par knall røde lepper. Husk på det.LES OGSÅ:
 • Høsten blir kort
 • Klær for deg med former
 • 15 sikre skotrender
 • 30 knallsikre høstkjøp
 • Høstens råeste skinnjakker
 • Frakken som varer evig
 • Høstens mest sexy støvletter
 • Kåper til under 1000 kroner
 • 18 stilige skoletter
 • Hotte plagg til høsten
 • Slik knytter du skjerfet
 • Kle deg rik
 • Høstens 20 nøkkelplagg
 • Skjørtene som varer evig

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer