Kim Kardashian:

- Latterlig prislapp

Kim Kardashian flashet svindyr veske - igjen!

KIM KARDASHIAN: Nok en gang dukket Kim Kardashian opp med svindyr veske. FOTO: NTB
KIM KARDASHIAN: Nok en gang dukket Kim Kardashian opp med svindyr veske. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Kardashian/Jenner-klanen er ikke akkurat fremmed for å flashe sin luksus, eller for å komme med dristige moteerklæringer, noe de også har fått endel kritikk for.

Kim Kardashian (43) står ofte i bresjen for luksus og vi er vant til å se kledd i topp til tå i designerklær - og tilbehør. I løpet av årene har hun også vist sin kjærlighet for Birkin-vesker, noe 43-åringen nok en gang bekrefter.

Nylig var hun i New York, hvor hun spaserte rundt i gatene i et klassisk Kardahsian-antrekk: joggedress, pelskåpe, Balenciaga-sko og en stor, grå Hermès Haut a Courroies-veske.

Og prislappen? Vel, over 1 million norske kroner.

- Ikke bare er den svindyr – den har en helt hårreisende, ja nærmest latterlig prislapp – men den er også gigantisk i størrelse. Det er liksom så «in your face», sånn for å gni det skikkelig inn, sier KKs moteredaktør, da Elise Eide Einarsdóttir og legger til:

- Dette er nærmest det motsatte av stille luksus som har stått så sterkt i motebildet nå. Og med det følger en heftig reaksjon i sosiale medier, ikke overraskende. Det hersker allerede en slags «eat the rich»-mentalitet der ute, og den blir ikke akkurat bedre av dette.

En av verdens dyreste

Kardashians svimlende dyre Birkin-bag er ikke den eneste hun, eller familien hennes, har i skapet. Bare i år alene har hun vist seg med flere sjeldne Birkins, og under en fotballkamp i Japan i sommer, hadde hun en Hermès Himalaya, som er blitt omtalt som en av verdens dyreste vesker.

- Det er faktisk ikke den dyreste vesken Kardashian har sportet. Men den føyer seg i rekken av vesker på størrelse med folks boliglån om dagen, sist ut var millionvesken til Pharrell Williams for Louis Vuitton, sier Einarsdóttir.

Prislappen på Himalaya-vesken ligger på mellom 100.000 og 500.000 dollar, som tilsvarer mellom én og fem millioner norske kroner.

Kim Kardashian fikk mye oppmerksomhet for denne svindyre vesken. FOTO: NTB
Kim Kardashian fikk mye oppmerksomhet for denne svindyre vesken. FOTO: NTB Vis mer

SKIMS-gründeren har også latt datteren North West (10) låne (eller kjøpt) flere designer-vesker gjennom årene, og det satte fyr på internett da hun i 2019 hadde en Hermès Birkin veske til over 10.000 dollar.

11 millioner!

I føljetongen «verdens dyreste vesker» har KK tidligere skrevet om Louis Vuittons Millionaire, som seiler opp på topplisten over verdens dyreste vesker.

Flere har lagt merke til detaljen i «The Crown». Video: Se og Hør, «The Crown»/Netflix, NTB. Reporter: Caroline Vagle. Vis mer

Navnet er ikke tilfeldig, for vesken koster faktisk 1 millioner dollar, godt over 11 millioner norske kroner i dagens kurs.

Vesken dukket opp allerede i sommer da kreativ leder for det franske motehusets herreavdeling, Pharrell Williams, bar den med seg overalt under moteuken i Paris.

Vesken er i krokodilleskinn og kjettingen på vesken er i gull, og hengelåsen, den er kledd i diamanter.

Pharrell Williams med million-vesken i Paris. FOTO: NTB.
Pharrell Williams med million-vesken i Paris. FOTO: NTB. Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet