STILTIPS: I tillegg til å være en berømt moteprofil, er også Miroslava Duma blant de laveste jentene i industrien. Og hun kan å kle seg! Foto: Rex Features
STILTIPS: I tillegg til å være en berømt moteprofil, er også Miroslava Duma blant de laveste jentene i industrien. Og hun kan å kle seg! Foto: Rex Features Vis mer

Lav

Lav? Slik tar du i bruk vinterens store trender

Hvor høy man er skal da ikke være noen hindring!

Publisert

Du har sikkert flere ganger tenkt at visse trender ikke er noe for deg siden du er for lav? Å være lav burde ikke, og skal ikke, være noen hindring i å bruke det man har lyst til. Under har vi listet opp en rekke trender og hvordan du kan ta de i bruk. 

LES OGSÅ: Julegavene som er perfekte til henne

De lårhøye støvlettene

Dette var kanskje ikke det første du regnet med å lese? Noen av de trendy støvlettene som går over knærne, kan ofte virke som de vil dekke hele benet ditt dersom du er litt lavere. Og noen ganger kan de jo faktisk gjøre det. Men det er ingen grunn til at du ikke kan ta i bruk disse superkule skoene selv om du er lav. Dersom dette er noe du har lyst til å teste ut, bør du sjekke ut de lårhøye støvlettene som kommer i et litt stretchy materiale. Dette er noe Kanye West (39) har vist mye i sine Yeezy-kolleksjoner. Disse kan du fint justere høyden på, dersom det skulle bli et problem. Sørg også for å se etter boots som har snøring bak. De lårhøye støvlettene har en tendens til å skli litt ned.

Vi elsker å style disse skoene med et skjørt, strømpebukser med et lekkert, men samtidig subtilt mønster, og en oversized hvit skjorte. Men pass på at du ikke drukner i den store skjorten! Stapp litt av den ned i skjørtet for en kul effekt som ikke gjør at du forsvinner helt i stoffet. Det kan også være så fint med en kul kjole til, eller en høyhalset genser. Visste du forresten at den høyhalsede genseren kan gjøre underverker med figuren din? Sjekk ut dette!

LÅRHØYE STØVLETTER: Et par av disse sorte er en klassiker du kommer til å ha i klesskapet lenge. Foto: Rex Features
LÅRHØYE STØVLETTER: Et par av disse sorte er en klassiker du kommer til å ha i klesskapet lenge. Foto: Rex Features Vis mer

Boblejakken

Dette er desidert en av sesongens største trender! Boblejakken tar helt av, og den kommer i alle former, farger og fasonger. Mange har gått til innkjøp av den lange varianten, men dersom du er lav, kan dette bli et uheldig valg for deg. Men, det er SÅ mange kule boblejakker som kommer i kortere utgaver. De er bare helt fantastiske. Selv har jeg falt helt pladask for disse, og de er ikke akkurat vanskelige å finne.

Når du har funnet din favoritt, er det neste steget hvordan du skal style den. For en slik boblejakke kan fort bli litt massiv, og da kan det være en god idé å balansere overdelen ut med å bruke noe strammere nedentil. Et par jeans og ankelstøvletter er et supert valg i dette tilfellet. 

De vide buksene

Et par vide bukser, både pyntet og hverdagslig, er en klassiker vi kommer til å ta i bruk i lang tid framover. Og det er ingen grunn til at du som er litt lavere ikke skal gjøre det heller! Disse buksene er faktisk helt perfekte for deg, fordi de vil være med på gi deg en illusjon av lengre bein. Men husk; da er det best at buksen har et høyt liv. Et par høye hæler er heller ikke feil i dette tilfellet. Syns du det ikke er så komfortabelt å gå på hæler, kan du alltids finne noen som har en litt tjukkere hæl. Et par wedges er heller ikke et dumt valg her. 

Det beste er også om buksene går helt ned i bakken. Så dersom du ikke er helt fornøyd med skovalget ditt, så husk at skoene dine egentlig ikke skal synes så mye!

VIDE BUKSER: Kombiner buksene med høyt liv sammen med en hvit skjorte. Enkelt og superfint! Foto: Rex Features
VIDE BUKSER: Kombiner buksene med høyt liv sammen med en hvit skjorte. Enkelt og superfint! Foto: Rex Features Vis mer

Strikkede plagg

En deilig, stor strikkagenser er noe vi har i garderoben vår sesong etter sesong. Men disse genserne kan fort bli litt for mye og stort dersom du er litt lavere. Det som er så utrolig kult nå, er at så mange av plaggene kommer i en ribbet strikk. Disse lekre linjene er elegante, men samtidig avslappet og er perfekt denne vinteren. Prøv gjerne å kombinere en ribbet overdel og underdel sammen. Denne måten å matche på slår aldri feil! Dersom det strikkede plagget har noen kule detaljer, som for eksempel en splitt, er dette bare en stor bonus! 

LES OGSÅ: Her får du de fineste strikkeoppskriftene fra KK!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer