Moteikoner

Legendariske moteikoner vi fremdeles blir inspirert av

Stilen som fungerer like godt i dag som på 60- og 70-tallet.

LEGENDARISKE MOTEIKONER: (f.v.) Ali McGraw, Brigitte Bardot og Jane Birkin er bare noen av damene vi fremdeles lar oss inspirere av. Foto: Scanpix
LEGENDARISKE MOTEIKONER: (f.v.) Ali McGraw, Brigitte Bardot og Jane Birkin er bare noen av damene vi fremdeles lar oss inspirere av. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert eneste år når en ny kolleksjon skal vises for enten høst eller vår, ser vi at designerne stadig lar seg inspirere av tidligere tiår. De siste årene har 70-tallet vært blant de mest populære, men vi ser også at 60-tallet begynner å komme tilbake. På denne tiden var det stjerner som Sophia Loren, Ali McGraw og Brigitte Bardot som var blant de hotteste damene i showbiz.

Stjernefotograf Terry O'Neill tok også et ganske så legendarisk bilde av Bardot i 1971. Et bilde som MANGE har forelsket seg i. Du kan se det eksklusive KK.no-intervjuet med O'Neill her,hvor han forklarer historien bak de fantastiske fotografiene. Det kule med disse damene, er at selv om de karrierene deres hadde sin storhetstid tilbake på 60- og 70-tallet, er stilen deres fremdeles like populær den dag i dag.

Bare se på bildet av Jane Birkin, som avslappet setter Converseskoen sin på bordet, mens hun ser smashing ut i baggy jeans og en hvit t-skjorte. En look som denne er avslappet, kul og et sikkert antrekk dersom du skulle være usikker på hva du skal ha på deg en dag.

Det samme gjelder Brigitte Bardot som velger en enkel genser til jeansene sine. Legg merke til at buksen hennes er i en litt løsere passform. Det er veldig i vinden på jeansfronten nå!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer