Oslo Fashion Week 2012

Legg merke til Johannes (23)

Britisk-inspirert mote med overraskende fargeinnslag - sjekk ut siste tilskudd innen norsk mote.

VISTE HERREMOTE: Johannes Marseth (lengst frem i midten) og hans hoveddesigner Nina Welde Friberg, viste på tirsdag frem kolleksjonen Stiff Upper Lip, under Oslo Fashion Week.  Foto: Per Ervland
VISTE HERREMOTE: Johannes Marseth (lengst frem i midten) og hans hoveddesigner Nina Welde Friberg, viste på tirsdag frem kolleksjonen Stiff Upper Lip, under Oslo Fashion Week. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag debuterte Johannes Marseth (23) på Oslo Fashion Week med klesmerket Norwegian Couture.Sammen med designer Nina Welde Friberg, har han klart å få det som kun var en idé for ett år siden, ut i livet på scenen under andre dag av Oslo Fashion Week.- Norwegian Couture er et eksklusivt klesmerke hvor det er brukt kvalitetsprodukter og rene stoffer i klærne. Den første kolleksjonen er en høst-vinter-kolleksjon som heter Stiff Upper Lip og er inspirert av England og viktoriansk tid, forteller Johannes Marseth i et intervju med Ringblad.no (ekstern lenke).SE OGSÅ: Catwalkbildene fra Fam Irvoll-visningen Kolleksjonen besto blant annet av klassiske dresser i sort, og grått, og plagg i beige og burgunder. Også den typisk britiske skoleuniform-stilen ble sett, hvor jakkene hadde merkets logo.

Stilmiks

Blant preppy og britiskinspirerte dresser og frakker, var det også farger å se i kolleksjonen. Den mer fargerike og lekne stilen, var blant annet å finne i buksene og en knallfarget dress.Også et par bukser, i både beige og lys lilla, med skinndetaljer på innsiden var et av visningens blikkfang.Tirsdagens visning var Marseths debut på Oslo Fashion Week, og for selve merket. Til daglig er 23-åringen student ved BI i Oslo, og har til nå kun hatt kleslinjen som en hobby.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer