Leila Hafzi

Leila Hafzi åpnet butikk

Hvis du er på jakt etter en ekte drømmekjole, kan det godt hende at du finner den her.

KJOLEDRØMMER: Hafzi er kjent for sine flommende gevanter. Foto: Per Ervland
KJOLEDRØMMER: Hafzi er kjent for sine flommende gevanter. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hun er kjent for flommende, feminine kjoler enhver fashionista drømmer om.

Til Posthallen

Og nå har du en egen butikk å besøke, hvis du vil sikre deg en av antrekkene som nærmest dufter av blomstereng.Tirsdag åpnet nemlig kjoledesigneren Leila Hafzi sin egen butikk i den gamle Posthallen i Kvadraturen i Oslo.Butikken samlokaliseres med sjokolademakeren Deux Chocolatiers og den svenske interiørbutikken Norrgavel.Les også:
 • Den vakreste kjolefargen
 • Vi tester julebordkjolene
 • Moteløver, stylister og journalister stimlet sammen for å feire begivenheten, og hovedpersonen selv virket storfornøyd med resultatet.Se bildene fra åpningen her:

  Økologiske materialer

  Nøkkelplaggene til Hafzi er den fotside, flerfargede kjolen i silkechiffon eller organza, og den lett gjennomskinnelige tunikakjolen med fargerike prints.Hafzi er selvlært designer og startet opp i 1997.Den Stavanger-baserte designeren har hele tiden hatt fokus på etikk og miljø, og sammen med Marcus André Green designet de sist sesong en luksuskolleksjon med mye håndmalt silke.I tillegg jobber hun med en økokolleksjon som bruker materialer som brennesle, økologisk bomull og aruyuvediske farge.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer