Mote Med Mening

Leken trendvisning

Mote med mening vekket publikum opp fra vinterdepresjonen

Skjegget er guttas form for it-veske denne våren, ifølge frisørguru Tim Hartley.
Skjegget er guttas form for it-veske denne våren, ifølge frisørguru Tim Hartley. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Veldedighetsarrangementet Mote med mening gikk i kveld av stabelen for tredje året på rad. Overskuddet i år gikk til Kirkens Bymisjon.
 • Bildespesial: Se hvem som kom på showet og hva de hadde på seg
 • Den norske frisørkjeden Olimb & Co, som startet opp konseptet her i Norge, inviterte i kveld til et annerledes og storslagent moteshow i den gamle, ærverdige Posthallen i Oslo sentrum.
 • Kompiser kaster klærne til inntekt for Kirkens Bymisjon
 • Kveldens konferansier var Pia Haraldsen, og flere profilerte norske artister som blant annet Great Garlic Girls, jazzsangerinnene Hilde Marie Kjersem og Isabel Ødegard var alle med på å lage en fin musikalsk ramme på moteshowet.

  Frisk pust

  Vårtrendene var i fokus under årets trendvisning, showet var delt inn i fire forskjellige trendshow med over 60 modeller. Stylisten, Jan Gunnar Svenson, stod bak mye av showets styling, vårantrekkene var hentet fra både norske og utenlandske designere. Visningene var tematisk inndelt etter ulike trender, fargeskalaen gikk fra sterke tuttifruttifarger til afrikansk inspirerte dyreprint og afrohår.
 • - I kveld braker det løs
 • Meningsfullt moteshow
 • Hårshow

  I år var det Frisørkjedene Olimb & Co, Haute Coiffure Francaise og den profilerte frisørlegenden, Tim Hartley fra Davines Team, som stod for et inspirerende og sommerfriskt hårshow. Frisørguruen, Tim Hartley, som tidligere var Creative Director for Vidal Sassoon, stod selv med saksen på scenen, og viste sin tolkning av vårens hårtrender. Hårstylingen bar preg av 80-tallets asymmetriske klipper, med mye volum og krøller. Ifølge guruen selv er kontrastene mellom det helt rette håret og store krøller en av vårens store hårtrender.
 • 8 trender som vil vare
 • Slik skal du se ut i 2009
 • Så her er det bare å dra frem rettetangen og kreppejernet, og leke seg inn i vårsesongen. Alt er nemlig (nesten) lov!Se bilder fra trendvisningene her:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer