Bli ny:

Lene (49) fikk en helt ny look - se hvor fantastisk hun ble!

Lene er nestleder i Helsepartiet og 1. kandidat i Oslo. Målet er å komme inn på Stortinget. Da må stilen være på plass!

BLI NY: Lene (49) ble ny med Allers - se den utrolige forandringen! FOTO: Yvonne Wilhelmsen
BLI NY: Lene (49) ble ny med Allers - se den utrolige forandringen! FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

– Jeg har vært politisk aktiv i sju år. Men jeg ble ekstra tent da Lise Askvik startet Helsepartiet, og jeg skjønte at dette var partiet for meg. Jeg trodde at alt var på stell i helse-Norge, men så ble jeg nær pårørende og skjønte at det var veldig mye som ikke var på stell. Nå håper jeg å kunne være med på å gjøre en forskjell!

Lene er veldig engasjert og kan gjerne jobbe med dette 24 timer i døgnet. Da kan det bli litt krevende med klær, frisyre og sminke innimellom.

– Valgkamp er veldig gøy, men også veldig hektisk, så jeg trenger en garderobe som er lett å kombinere. For eksempel er det fint hvis jeg bare bytter en jakke så ser det ut som et helt nytt antrekk, og dermed er jeg klar for et nytt intervju. Lene bruker sjelden sminke, men tenker at hun bør begynne å bruke litt nå.

– Jeg må jo se litt freshere ut nå, og jeg vet jo at det ikke er så mye som skal til. Men det er det å få det inn i rutinen da. Jeg føler at jeg alltid er på farten og har lite tid til å tenke på mitt eget utseende. Jeg er mer opptatt av politikk! Frisyren må også være sånn at den er enkel å holde orden på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer