Bli ny:

Lene (49) fikk en helt ny look - se hvor fantastisk hun ble!

Lene er nestleder i Helsepartiet og 1. kandidat i Oslo. Målet er å komme inn på Stortinget. Da må stilen være på plass!

BLI NY: Lene (49) ble ny med Allers - se den utrolige forandringen! FOTO: Yvonne Wilhelmsen
BLI NY: Lene (49) ble ny med Allers - se den utrolige forandringen! FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

– Jeg har vært politisk aktiv i sju år. Men jeg ble ekstra tent da Lise Askvik startet Helsepartiet, og jeg skjønte at dette var partiet for meg. Jeg trodde at alt var på stell i helse-Norge, men så ble jeg nær pårørende og skjønte at det var veldig mye som ikke var på stell. Nå håper jeg å kunne være med på å gjøre en forskjell!

Lene er veldig engasjert og kan gjerne jobbe med dette 24 timer i døgnet. Da kan det bli litt krevende med klær, frisyre og sminke innimellom.

– Valgkamp er veldig gøy, men også veldig hektisk, så jeg trenger en garderobe som er lett å kombinere. For eksempel er det fint hvis jeg bare bytter en jakke så ser det ut som et helt nytt antrekk, og dermed er jeg klar for et nytt intervju. Lene bruker sjelden sminke, men tenker at hun bør begynne å bruke litt nå.

– Jeg må jo se litt freshere ut nå, og jeg vet jo at det ikke er så mye som skal til. Men det er det å få det inn i rutinen da. Jeg føler at jeg alltid er på farten og har lite tid til å tenke på mitt eget utseende. Jeg er mer opptatt av politikk! Frisyren må også være sånn at den er enkel å holde orden på.

– Helst må den være sånn at jeg bare kan dra en hånd igjennom så er jeg klar. Så, som du skjønner, her må alt gå fort, sier Lene og ler.

En siste beskjed før hun må kaste seg i en taxi, allerede for sent ute til neste oppdrag:

– Og så er det viktig at jeg bruker farger! Spesielt oransje, for det er partiets farge.

LES OGSÅ: - Jeg innser at jeg ikke har så spennende stil

BLI NY: Lene fikk en helt ny look da hun ble ny med Allers!

Klærne:

Lene er en sporty og litt tøff type som kan bli tydligere i sin stil. Små grep kan gjøre en stor forskjell i garderoben. Hun kler friske farger som oransje, grønt, turkisblå, fersken, rust og gultoner. Stilen bør være avslappet, med klær i gode snitt, innsvingte jakker. Hun kler både trange jeans og vide bukser. Sko er viktig. Det finns mange flotte sneakers til dager hvor man skal gå mye, ellers gjør hæler på skoene alltid susen. Hun kan sette en ekstra spiss på det hele med tøffe solbriller, kul veske og noen fine små, armbånd eller halskjeder.

Håret:

Den lyse, blasse hårfargen var ikke så kledelig. Så frisøren valgte å gjøre fargen dypere og mørkere brun, med litt lyse lengder for å skape spill og fylde. Klippen var helt ute av fasong, og håret i nakken var for langt, så hun fikk litt flatt bakhode. Mye av lengdene på sidene ble beholdt, og det ble lengden på luggen også, men nakken ble gradert.

Sminken:

Lene har nydelige brune øyne som fortjener makeup. Hun bør peele huden to ganger i uken, og bruke fuktighets­ masker og gode oljer i ansiktet dag og kveld. En primer gir glød og jevner ut huden, deretter mineralmakeup. Plomme­ toner med shimmer på lokk, og en liner i brun­ svart. Friske røde lepper og rouge i samme tone.

LES OGSÅ: Dette er redaksjonens skjønnhetsfavoritter
LES OGSÅ: Sliter du med tørr hud? Da bør du unngå disse sminkeproduktene

Stylist: Hilde Ottem. Frisør: Auster Salon & Academy v/Angelica Andersson.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer