Kathrine Sørland

- Leon ble veldig glad for å få mammaen og pappaen sin sammen igjen

Etter tre års separasjon ble modellen sammen med ektemannen igjen. Nå åpner de opp om familiegjenforeningen til KK.

KATHRINE SØRLAND: Modellen og TV-profilen har i samarbeidet med Viking garn laget sin egen strikkekolleksjon. Med seg på laget har hun fått sønnen Leon og ektemannen Andreas Holck. FOTO: Arild Hjelm / Studio Hjelm
KATHRINE SØRLAND: Modellen og TV-profilen har i samarbeidet med Viking garn laget sin egen strikkekolleksjon. Med seg på laget har hun fått sønnen Leon og ektemannen Andreas Holck. FOTO: Arild Hjelm / Studio Hjelm Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne sommeren kom nyheten om at modell og TV-profil Kathrine Sørland (41) hadde funnet tilbake til eiendomsmegler-ektemannen Andreas Holck (50) igjen etter tre års separasjon. Det var Se og Hør som først meldte om dette.

Paret giftet seg 1. juli 2006 i Stavanger domkirke, tre år før sønnen Leon ble født. Han er i dag 12 år.

Ved siden av jobben som modell har 41-åringen også et brennende engasjement for mote, og er ansikt utad for kleskjeden Lindex. Hun har også gjort flere samarbeidsprosjekter med Viking garn, og denne høsten er hun aktuell med en helt ny strikkekolleksjon - der hun har fått med sønnen Leon og ektemannen Andreas på promobilder.

- Denne gangen har du også tatt på deg modelloppdrag, Andreas?

- Jeg har jo ikke noe valg når kona har bestemt seg for noe! sier Andreas til KK og ler.

- Men syntes at dette var en veldig fin jobb å gjøre sammen med familien min. Det kjentes også riktig å gjøre dette nå. Og så er det ekstra stas siden den ene genseren heter «Andreas».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer