Vis mer

Leopard

"Less is more" når det gjelder leopardmønster!

Liker du leopardmønster, men er redd for at det kan bli litt "over the top"? Vi gir deg tipsene slik at du kan kle deg i leopard og unngå at antrekket blir over-glamorøst!

Publisert
Vis mer

CELINE I LEOPARD: STYLEmags sjefredaktør, Celine I. Aagaard, styler leopardmønster med kamel-kåpe og svart skinn. Foto: Stella Vaage.

  - Leopardmønster er det klassiske mønsteret som alltid kommer tilbake, og som gir et klassisk og enkelt antrekk det lille ekstra. Personlig liker jeg mønsteret best på detaljer og tilbehør, stylet med denim, skinn eller kamelfargede plagg. I sommer kan du style leopardmønster med dusere pasteller som lyseblått, tipser STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard.

Sjekk ut Celines blogg her!

Vis mer

SHOP TRENDEN: Kåpe med leopardfôr fra Vivikes / Days Like This, kr 1299. Skjerf fra Mango, kr 169. Veske fra Miu Miu via mytheresa.com, ca. kr 10 450. Solbriller fra Anna-Karin Karlsson via net-a-porter.com, ca. kr 4 935. Pumps fra Lucy Choi via my-wardrobe.com, ca. kr 1 990. iPhone-etui fra Diane Von Furstenberg via net-a-porter.com, ca. kr 820. Foto: Produsentene, Mytheresa.com, Net-a-porter.com.

Vis mer

STELLA I LEOPARD: STYLEmags webansvarlig, Stella Vaage, går for dobbeldenim og leopardmønster på innsiden av kåpen og på oppbrettede ermer. Foto: Celine I. Aagaard.

 - Jeg bruker veldig sjelden mønstrede plagg, men leopard dukker med jevne mellomrom opp i antrekkene mine. Da holder jeg resten av stylingen diskret og avslappet for å balansere mot leopardmønsteret som kan oppfattes som glamorøst og dramatisk. Jeg er jo så langt unna glamorøs som man kommer! Jeg har to jakker med leopardfôring, som jeg liker å vise frem ved å rulle opp ermene og gå med jakken åpen. Ellers styler jeg det alltid med denim eller helsvart, og styrer unna tilbehør i gull sammen med leopard, tipser STYLEmags webansvarlig Stella Vaage.

Sjekk ut Stellas blogg her!

Les også: Nå skal du kle deg i blomstermønster

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer