Bli Ny

Liker du ikke ettersittende plagg?

Da er dette den perfekte toppen for deg.

<strong>GÅ FOR EN PEPLUMTOPP:</strong> Den er ikke ettersittende over magen, men er likevel veldig flatterende for figuren din.  Foto: Astrid Waller/Produsentene
GÅ FOR EN PEPLUMTOPP: Den er ikke ettersittende over magen, men er likevel veldig flatterende for figuren din. Foto: Astrid Waller/Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selv om enkelte foretrekker en kjole som ser ut til å være sprayet på, er det andre som ikke er så fan av ettersittende plagg.

Men det er ikke dermed sagt at du ikke kan fremheve figuren din.

En peplumtopp som har en volang i livet eller nederst på hoften, også kjent som kappe, vil både fremheve midjen, samtidig som den ikke sitter stramt.

Og ettersom ukens Bli Ny-kanditat ikke er noe særlig begeistret for ettersittende plagg, var dette det perfekte plagget for henne.

LES OGSÅ: Derfor skal du brette opp buksene

<strong>FØR OG ETTER:</strong> – Noen ganger kan den likevel bli litt for «kjerring», med for mye tights og tunikaer, fortalte Anne. Se så fin hun ble etter hennes makeover! Foto: Astrid Waller
FØR OG ETTER: – Noen ganger kan den likevel bli litt for «kjerring», med for mye tights og tunikaer, fortalte Anne. Se så fin hun ble etter hennes makeover! Foto: Astrid Waller Vis mer

Fin passform uten at den er stram

Anne Sundin jobber som lærer, har to barn og er 31 år. Hun meldte seg på KK Bli Ny fordi hun ønsker å få tips om hva som kan fremheve det beste ved henne.

Hun kan fortelle at stilen hennes er klassisk, men likevel ungdommelig.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


– Noen ganger kan den likevel bli litt for «kjerring», med for mye tights og tunikaer, og den kunne derfor trengt et lite løft. Innholdet i klesskapet mitt er ganske traust for øyeblikket, med mye kjedelige bluser, mammatøy og koseklær, sier Sundin.

Ifølge stylisten, Cornelia Brunasso, har Anne fantastiske flotte legger som må vises frem. I sommer bør hun leke seg med skjørt og kjoler med vippe og volangkanter.

– Siden Anne ikke vil ha plagg som sitter tett på magen er en peplumtopp et perfekt alternativ. Den har en fin passform, men sitter ikke for stramt, forteller hun.

For sommeren anbefaler hun farger av lysegrønt, blått og turkis, som passer godt til øynene hennes.

LES OGSÅ: De perfekte buksene akkurat nå

SJEKK UT NOEN AV DISSE PEPLUMTOPPENE:


Velg riktig volang

Hvorfor elsker vi peplum-toppen? Jo, den framhever den kvinnelige figuren og understreker midjen. Dessuten er det ikke slik at alle har hofter som Marilyn Monroe - noen av oss trenger litt hjelp. Peplumtoppen gir oss det.

Dersom du har lyst til å hoppe på peplumtrenden, bør du ta deg god tid i prøverommet. Det du skal se etter er om kappen går ut fra den smaleste delen av midjen. Ikke bare får du innsving, men du skaper i tillegg en illusjon av lengre ben.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


Og du trenger ikke å være feminin og romantisk for å kle en peplum - denne detaljen er stilig på alt fra rocka topper til minimalistiske kjoler og skjørt.

Til en kappetopp er dessuten en smal underdel aller finest.

LES OGSÅ: Puppeutstyret du trenger nå

Les hele Bli ny-artikkelen i KK 29, som er i salg nå. Der kan du også få de beste tipsene fra sminkøren og frisøren som stylet Anne.

<strong>GIR DEG EN FIN TIMEGLASSFIGUR:</strong> Blåblomstret (kr 250, Bik Bok), hvit med broderte blomster (kr 150, Bik Bok), i hvite blonder (kr 450, MQ), i plomme (kr 250, Bik Bok) og i dueblått (kr 450, InWear). Foto: Produsenter
GIR DEG EN FIN TIMEGLASSFIGUR: Blåblomstret (kr 250, Bik Bok), hvit med broderte blomster (kr 150, Bik Bok), i hvite blonder (kr 450, MQ), i plomme (kr 250, Bik Bok) og i dueblått (kr 450, InWear). Foto: Produsenter Vis mer
Les mer i KK 29, som er i salg nå.
Les mer i KK 29, som er i salg nå. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer