Lindex

Lindex gjentar suksessen

Nå kommer den fjerde kolleksjonen fra Affordable Luxury.

I BUTIKK 4.MAI: Missedronning Kathrine Sørland, som jobber som Lindex' fashion advisor, og modeller ikledd den nye Affordable Luxury-kolleksjonen.  Foto: Per Ervland
I BUTIKK 4.MAI: Missedronning Kathrine Sørland, som jobber som Lindex' fashion advisor, og modeller ikledd den nye Affordable Luxury-kolleksjonen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatertStem her!

Hva synes du om den nye kolleksjonen?
- Jeg ville lage en kvinnelig og sofistikert kolleksjon, men som samtidig har en avslappet følelse, sier designer Ewa Larsson til KK.no.

Dette er fjerde kolleksjonen Larsson leverer til den svenske kleskjeden. Denne gangen vil de gjenta suksessen med lange silhuetter, lette stoffer og mer eksklusive materialer.

LES OGSÅ: Det er første gang Lindex gjør dette

Liker det jeg ser!
 
80 (39%)
Fin, men ikke helt min stil
 
62 (30%)
Liker den ikke
 
46 (22%)
Usikker
 
18 (9%)

- Komfortabel kolleksjon

- Jeg designer for kvinner som vil kle seg komfortabelt, men samtidig være velkledd. For kvinner som bryr seg om mote, men som ikke vil se ut som en borddekorasjon, legger Larsson til.

Den nye kolleksjonen består av 14 plagg. Klærne er laget i materialer som silke, lin, chiffon, krepp og polyester. I tillegg kommer det tilbehør, som smykker og armbånd.

- Jeg har forsøkt å lage sofistikerte silhuetter med lange lengder og fall i stoffene, mens formene dras mer mot det strikte og skreddersydde.

Inspirert av Marlene Dietrich

For vår/sommerkolleksjonen 2011 har Larsson hentet inspirasjon fra europeiske malere og Marlene Dietrich.

- På 1800-1900-tallet var det mange europeiske malere som dro til Asia, som foretrakk lange, enkle konfeksjoner, de var ikke så oppdresset. Jeg elsker stemningen i bildene fra denne perioden, og har prøvd å få fram denne med dypblå nyanser, beige toner og flytende materialer.

- En annen inspirasjonskilde er skuespilleren Marlene Dietrich og hennes fantastiske måte å blande det maskuline og feminine.

Se plaggene på modeller her:


Larsson + Lindex = Sant

Med den fjerde kolleksjon på trappen er det tydelig at samarbeidet mellom Larsson og Lindex er av den holdbare – og suksessfulle - sorten.

- Hva tror du er hemmeligheten bak suksessen?

- For det første skyldes det et bra teamwork mellom meg og Lindex. I tillegg tror jeg moteinteresserte kvinner blir glad når de finner klær som gir en eksklusiv følelse, men som ikke koster 4000 kroner.

- Tidligere kolleksjoner er tatt godt i mot av våre kunder, og Affordable Luxury har derfor blitt et tilbakevendende tillegg til våre brede sortiment, sier administrerende direktør for Lindex Norge, Hanne Leino, i en pressemelding.

Se produktbilder fra kolleksjonen her:


Dette trenger du å vite

Den nye Affordable Luxury-kolleksjonen kommer for salg i utvalgte Lindex-butikker fra og med 4. mai. Kolleksjonen finnes i størrelser fra small (S) til large (L).

Prisene for plaggene ligger mellom 499 – 699 kroner, tilbehøret mellom 149 – 299 kroner. For mer detaljert prisinformasjon, se bildeviseren over.

Mer vårmote 2011

Da KK.no spurte «kvinnen i gata» hvilken trend hun likte best, var det 70-tallsstilen som var best likt.

Foretrekker du den helhvite looken, går både H&M og KappAhl for denne. H&M med sin Conscious Collection, som kommer i butikk 14. april – og KappAhl med sin Vintage Stories-kolleksjon, som kommer for salg fra uke 14.

Sjekk også vårkolleksjonene til Zara, Vero Moda, Only og Vila, Lindex, Monki, Weekday, KappAhl, La Redoute, Gina Tricot, Ecco, Levis og H&M - i tillegg til moteredaksjonens vårfavoritter.

FJERDE KOLLEKSJON: Designer Ewa Larsson har laget totalt fire kolleksjoner for Lindex. Foto: Per Ervland
FJERDE KOLLEKSJON: Designer Ewa Larsson har laget totalt fire kolleksjoner for Lindex. Foto: Per Ervland Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer