Bli ny:

Linn Elise har gått i uniform i 18 år

Linn Elise velger ofte minste motstands vei: jeans og anonyme trøyer.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg ønsker å få mer selvtillit i valg av klær. Jeg trenger råd og veiledning ­etter å ha gått i uniform i 18 år. Klesskapet har ikke holdt følge med ­alderen eller min personlige utvikling. Alt har handlet om uniform og militære mål­settinger, men nå har jeg sagt opp jobben i Forsvaret og må tenke utenfor boksen.

Jeg vil beskrive min egen stil med ordene bortgjemt og glemt. Jeg tør sjelden kle meg opp. Og når jeg forsøker, treffer jeg for ungt og ser desperat ut, eller for gammelt og ser ut som en burugle. Så det blir ofte minste motstands vei: jeans og anonyme trøyer.

Drømmestilen min er tidløs og nedtonet, samtidig som den har farger og snert. Og av og til et bohemsk tilsnitt.

Jeg er åpen for en ny frisyre, men usikker med tanke på farging. Liker min naturlige hårfarge godt. Jeg kan ikke noe om sminke og har ikke et mål om å forandre meg eller skjule noe. Men jeg vil gjerne lære å fram­heve det jeg er mest fornøyd med.

Personligheten min vil jeg beskrive som nordnorsk. Jeg er interessert i mennesker, ­leken når jeg kan, og seriøs når jeg må. Har lyst å lære nye ting og oppleve alt jeg kan rekke over i løpet av livet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer