Ofw

Linnea Dale: – Jeg går alltid uten bh

Linnea Dale droppet bh-en på Fam Irvoll-visning.

UTEN BH: - Det er mer behagelig uten bh, mener Linnea Dale.  Foto: Per Ervland
UTEN BH: - Det er mer behagelig uten bh, mener Linnea Dale. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den norske stjernedesigneren Fam Irvoll har vunnet mange hjerter med sine sprø og lekne antrekk. Onsdag kveld klokken 21 var det duket for nok en visning i Fams ånd, og de moteinteresserte kjendisene var selvsagt på plass på den røde løperen.Les også: Antrekket koster nesten 30 000

Viste brystvortene

Deriblant var tidligere Idol-deltaker og Donkeyboy-vokalist Linnea Dale (19). Hun hadde kanskje kveldens dristigeste antrekk med sin hvite, gjennomsiktige blondetopp - med ingenting under.Men det er det ikke første gang hun gjør, skal vi tro sangfulen.Les også: Wow, sjekk den forskjellen!

Mer behagelig uten

– Bh er ikke så viktig - det er mer behagelig uten. Jeg går alltid uten bh, avslører Linnea lattermildt til KK.no.Hun kan fortelle at den lekre blondetoppen er fra American Apparel, skoene er fra Puma, mens skjørtet er fra de norske designerne Batlak og Selvig. Sistnevnte hadde også visning i kveld. Klikk her for å se klærne.

SE HVA KJENDISENE HADDE PÅ SEG:

– Eier du noe av Fam Irvoll?– Nei, ingenting. Jeg synes det er veldig gøy å se på Fams klær og visninger, men jeg har nok en mer klassisk stil, innrømmer den moteinteresserte sangerinnen. Linnea synes motevisningen var «cirkus» og kjempebra, noe hun garantert ikke er alene om.Hva synes du om kjendisenes antrekk? Gå inn på Trendtoppen og si din mening her!

SLIK VAR FAM IRVOLLS VISNING:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer