Kjendismote

Linnea Dale er Oasis' nye frontfigur

Få den Melodi Grand Prix-aktuelle popstjernens hotteste stiltips - og sjekk hennes vårfavoritter!

Publisert

Siden gjennombruddet i «Idol» i 2007 har popstjernen Linnea Dale rukket å bli mer enn et sangidol.

De siste årene har 22-åringen også gjort seg bemerket for sin eklektiske og lett alternative klesstil, og hun er aldri redd for å teste ut nye ting på den røde løperen – som da hun stilte opp uten bh i gjennomsiktig topp på åpningen av Oslo Fashion Week i 2010.

LES OGSÅ: Sjekk ut vårens hotteste trender

Ny frontfigur for britisk kleskjede

UTEN BH: - Det er mer behagelig uten bh, sa Linnea til KK under Oslo Fashion Week i 2010.  Foto: Per Ervland
UTEN BH: - Det er mer behagelig uten bh, sa Linnea til KK under Oslo Fashion Week i 2010. Foto: Per Ervland Vis mer

I disse dager er Dale, som også er kjent fra sitt samarbeid med bandet Donkeyboy, aktuell med låten «High Hopes» i Melodi Grand Prix. I tillegg har hun fått en annen, prestisjefull oppgave.

Artisten er nemlig den nye frontfiguren til kleskjeden Oasis i Norge. Og torsdag denne uken var hun tilstede for å vise frem sine favoritter, samt spille under nyåpningen av Oasis-butikken på Oslo City.

Se Linnea Dale vise frem sine Oasis-favoritter og beskrive hvordan hun vil style dem i video i toppen av saken!

Til KK forteller popstjernen at det ikke er uten grunn at hun tør å kle seg annerledes og akkurat som hun vil.

- Vet du, det tror jeg har sammenheng med oppveksten min. I familien min har vi alltid kledd oss eklektisk og bare tatt på oss akkurat det vi vil.

- Det er liksom litt lettere å gjøre det når du bor langt unna alt mulig annet. Da kan du utvikle din helt egne stil, uten innflytelse av alle mulige trender. Og så tør man å bare «ta på seg noe», det har liksom ikke så mye å si, forteller hun.

LES OGSÅ: Slik får Maria Mena denne stilen

- Kler meg etter dagen

22-åringen er også kjent for å kunne ha på seg veldig klassiske og elegante plagg, og ifølge Linnea har hun vært opptatt av å bygge seg opp en god basisgarderobe de siste årene.

Hun er heller ikke en jente som har «én bestemt stil», som hun selv sier.

NY FRONTFIGUR FOR OASIS: Linnea er Oasis' frontfigur i Norge. Her viser hun frem noen av sine favoritter fra den nye vår- og sommerkolleksjonen, som er i butikk nå.  Foto: Per Ervland
NY FRONTFIGUR FOR OASIS: Linnea er Oasis' frontfigur i Norge. Her viser hun frem noen av sine favoritter fra den nye vår- og sommerkolleksjonen, som er i butikk nå. Foto: Per Ervland Vis mer

- Jeg vil jo si at stilen min er litt eklektisk ja, men de siste årene har jeg faktisk vært litt opptatt av å bygge meg opp en god svart og hvit basisgarderobe.

- Og så er jeg egentlig litt sånn at jeg ikke har en helt bestemt stil. Jeg liker å kle meg etter dagen, om du skjønner, forteller hun.

MØNSTER FRA TOPP TIL TÅ: Ifølge Linnea er mønster fra topp til tå - slik hun hadde på seg under nyåpningen av Oasis-butikken på Oslo City torsdag, en look hun vil satse på denne våren. Foto: Per Ervland
MØNSTER FRA TOPP TIL TÅ: Ifølge Linnea er mønster fra topp til tå - slik hun hadde på seg under nyåpningen av Oasis-butikken på Oslo City torsdag, en look hun vil satse på denne våren. Foto: Per Ervland Vis mer

Finn plagg etter figuren

Denne kommende sesongen, er det imidlertid hverken svarte, hvite eller grå plagg som står på ønskelisten til Dale.

- Nå gleder jeg meg bare så innmari til vår og sommer, og kunne gå med bare bein igjen. Denne sesongen skal jeg investere i print og mønster-plagg.

- Det er utrolig fresh og kult, og gjerne da hvis du kombinerer ulike print, eller gjør som jeg har gjort i dag – og kler deg i samme fra topp til tå, sier hun.

Ellers har hun følgende motetips til norske jenter:

- Det viktige er virkelig ikke å følge trender, det er faktisk å finne klær som passer til din figur og din personlighet.  Kler du deg riktig etter kroppsfasongen din, så blir det bra uansett.

Linnea Dales favoritter fra Oasis' vår- og sommerkolleksjon er merket med  «Linnea Dale loves», og selges i alle Oasis- butikker .

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer