Moteikon

Linnea Dale kom i to antrekk på under én time

Popstjernen var moteåpningens største fashionista.

KREATIV: Linnea Dale skiftet etter OFW-åpningen og kom i fotsid, hvit kjole på Moods of Norway-visningen. Foto: Sara Johannesen
KREATIV: Linnea Dale skiftet etter OFW-åpningen og kom i fotsid, hvit kjole på Moods of Norway-visningen. Foto: Sara Johannesen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det tidligere Idol-deltakeren og Donkeyboy-vokalisten Linnea Dale skuffer aldri på den røde løper, og er en gjenganger på Oslo Fashion Week.

Denne gangen stilte 21-åringen i intet mindre enn to antrekk for anledningen.

LES OGSÅ: Dette er faktisk Oslo Fashion Week

Ville matche lokalet

Under den offisielle Oslo Fashion Week-åpningen på Astrup Fearnley Museet i Oslo hadde Linnea på seg silkekjole fra det norske klesmerket Soyaaulait, veske fra Cala & Jade og oransje sko fra Bianco.

Men bare en knapp time senere på Moods of Norways-visning på Gamle Logen, så antrekket helt annerledes ut. Plutselig var den knelange kjolen byttet ut med en flagrende, hvit chiffonkjole fra Soyaaulait.

– Hvorfor har du skiftet?

– Jeg ville at antrekket mitt skulle passe til lokalet, derfor gikk jeg for en greskinspirert look, sier en lattermild Linnea Dale til KK.no, og forteller at hun studerer kunsthistorie og har blitt ekstrainspirert av grekerne.

Dette hadde de norske kjendisene på seg:


Stilsikker dame

Linnea Dale vet hvordan hun skal ta seg godt ut og har tidligere blitt kåret til en av Norges best kledde kvinner av KK.no.

Se alle OFW-antrekkene hennes her:


For tre år siden troppet hun opp på den røde OFW-løperen i gjennomsiktig blondetopp, og annonserte at hun aldri bruker bh. Selv om det kunne blitt tacky, ble det bare kult.

Siden den gang har den tidligere «DonkeyBoy»-vokalisten vist oss at hun er en svært stilig dame. Noe vi ikke minst har sett under Oslo Fashion Week. På Kristian Aadneviks visning for Ricco Vero i 2011 vekket hun oppsikt i en stor 70-tallshatt, svart maxikjole og leopardmønstret veske. Her avslørte hun til KK.no at for henne er høstens hotteste plagg en hvit ullcape.

Hatten var også på plass på Moods of Norways visning på Øvrevoll galoppbane, der Dale kom kledd i jakke fra den norske designeren Veronica B. Vallenes, kjole fra Malene Birger, veske fra Claudia Ferrici, sko fra DNA og hatt fra Accessories.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer