Bli Ny Med Kk

Litt mer enn sporty

– Kroppen har forandret seg, motene har forandret seg, men hjelp – jeg har ikke forandret meg, skrev Marianne. KK rykket ut.

Litt mer enn sporty
Publisert
Sist oppdatert
Hår og makeup: Helge Borgen. Styling: Mailinn Ingebretsen. Takk til Beths Beauty på Frogner i Oslo.PERSONLIGE DATA
Navn: Marianne Weidemann
Alder: 37
Bosted: Nittedal
Sivil status: Gift, to jenter på 4 og 6 år
Yrke: Lærer på idrettslinje på videregående skole
Høyde: 163
Størrelse: 36/38
Interesser: Idrett

Jeg kommer rett fra tredagers kanotur med elevene mine, forteller Marianne entusiastisk. – Det regnet nesten hele tiden. Skikkelig deilig og friskt. Marianne jobber som lærer i idrett, og det sier seg selv at vi har med en skikkelig sporty dame å gjøre. – Jeg går nesten utelukkende i jeans og fleece eller treningstøy, forteller Marianne. – Hvis jeg kommer med skjørt på skolen, skjønner ikke elevene mine noen ting, og spør som regel «hva skjer’a?» Jeg liker å ha en sporty stil, og på jobben har jeg sjelden noe valg. Men det kunne vært fint å få litt tips om hvordan jeg kan være sporty og elegant på samme tid. Og så ønsker jeg meg noen tips om hvordan jeg skal pynte meg. For jeg liker virkelig godt å pynte meg, selv om jeg ikke kan gjøre det så ofte i hverdagen.

Mariannes antrekk på bildet i toppen består av en rød bukse (kr 400, Urban City), blå ballerinasko (kr 420, Accessorize), Rolling Stones t-skjorte (kr 600, Hassan & Den Dama). Blåprikkete belte (kr 80, Pieces) og smykke (kr 160, Accessorize).

KLESTIPS
Marianne kler veldig godt klare farger: rødt, hvitt, blå- og turkistoner. Hun kan godt være litt dristigere i klesveien også, for hun har en kropp som gjør at hun kan tillate seg det meste. Belte i livet er en ting Marianne bør bruke mer. Det er veldig flatterende til hennes fasong, og gir henne en sexy timeglassfigur. Klær med et moderne snitt og kanskje litt ekstra detaljer er kjempefint. Vi prøvde ut tre helt ulike stiler på henne, slik at hun fikk se at hun kler mye forskjellig. Forhåpentligvis vil dette gi henne inspirasjon til å prøve nye og spennende kombinasjoner senere.

SMINKETIPS
Marianne fikk en lett foundation, som jevner ut hudtonen uten å virke for dekkende. Hvis hun vil, kan hun matte ned blanke partier med et transparent pudder. For å få ansiktet til å virke litt smalere kan Marianne legge rougen under kinnbeina. Øynene er sminket med en auberginefarget skygge, noe som kler henne godt. For å intensivere blikket har vi lagt svart eyeliner og svart maskara. Til hverdags bruker Marianne nesten aldri sminke, men hvis hun vil, kan hun for eksempel bruke en vannfast maskara og en blank gloss på jobben.

HÅRTIPS
Marianne ville veldig gjerne beholde mesteparten av lengden, og det fikk hun selvfølgelig lov til. Vi klippet likevel håret litt opp, både for å gi det mer fasong og mer fylde. Manken fikk en litt varmere farge i bunnen for å unngå det helblekede uttrykket. Men Marianne er fortsatt blondine. Hele håret fikk også en glansvask i en gyllen tone, som er fint til hennes
farger. Hun har naturlige krøller, og kan godt framheve dem, men vi valgte å glatte håret for å vise Marianne at hun har variasjonsmuligheter.
FØR: Marianne har krøller som hun godt kan fremheve.
FØR: Marianne har krøller som hun godt kan fremheve. Vis mer
ETTER: - Jeg har fått med meg mange gode tips jeg kan prøve hjemme.
ETTER: - Jeg har fått med meg mange gode tips jeg kan prøve hjemme. Vis mer
Gullfarget veske med stor sløyfe. Like fin til jeans som til selskapskjole (kr 325, Accessorize).
Gullfarget veske med stor sløyfe. Like fin til jeans som til selskapskjole (kr 325, Accessorize). Vis mer
Store solbriller (kr 60, H&M), Denim hotpants (kr 900, Diesel), chiffontopp (kr 650, Urban City), blå pumps (kr 600, Bianco) og smykke (kr 160, Accessorize).
Store solbriller (kr 60, H&M), Denim hotpants (kr 900, Diesel), chiffontopp (kr 650, Urban City), blå pumps (kr 600, Bianco) og smykke (kr 160, Accessorize). Vis mer
Blått denimskjørt (kr 300, Urban City). Hvit singlet (kr 300, Hassan & Den Dama). Brun vest (kr 800, Diesel). Sjal (kr 900, Marlene Birger/Høyer) og sko (kr 400, DNA).
Blått denimskjørt (kr 300, Urban City). Hvit singlet (kr 300, Hassan & Den Dama). Brun vest (kr 800, Diesel). Sjal (kr 900, Marlene Birger/Høyer) og sko (kr 400, DNA). Vis mer
Svarte pumps med kilehæl og detaljer i gull gir fin holdning og pene bein (kr 1300, Designers).
Svarte pumps med kilehæl og detaljer i gull gir fin holdning og pene bein (kr 1300, Designers). Vis mer
Hvit bluse med svarte detaljer (kr 300, Indiska).
Hvit bluse med svarte detaljer (kr 300, Indiska). Vis mer
Knallrødt armbånd er en morsom detalj som kan brukes til alt (kr 55, Accessorize). Kjede med stor sommerfugl er et perfekt tilbehør i sommer (kr 100, Su Misura).
Knallrødt armbånd er en morsom detalj som kan brukes til alt (kr 55, Accessorize). Kjede med stor sommerfugl er et perfekt tilbehør i sommer (kr 100, Su Misura). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer