Bli Ny

Liv liker å pynte seg, men er ikke så flink til å bruke farger

Det var svigerinnen som meldte henne på «Bli ny med Allers», fordi Liv fortjente en dag som var bare hennes.

FØR: Dette var Liv før frisør og stylist begynte å jobbe med henne.  Foto: Yvonne Wilhelmsen
FØR: Dette var Liv før frisør og stylist begynte å jobbe med henne. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Modell: Liv Torsvik Myrvollen
Alder: 40 år
Bosted: Eikefjord
Yrke: Lærer
Familie: Gift, 3 barn
Høyde: 163 cm
Størrelse: 44
Favorittplagg: Svart olabukse
Nei-plagg: Tunika
Siste kjøp: Skoletter

«Hun tar seg av alle andre, så nå synes jeg hun burde få en dag som bare er hennes», forklarte svigerinnen Kari.

– Jeg hadde nok aldri meldt meg på selv. Ikke fordi jeg ikke synes jeg trenger det, men jeg må innrømme at jeg går litt utenfor komfortsonen min nå. Men jeg er enig i at klær er viktig for å føle seg vel, så jeg vil gjerne finne en stil som passer for meg, sier Liv. 

Hun jobber som lærer og er opptatt av at hun må være velstelt på jobb - både i møte med elevene og i møte med foreldrene.

– Jeg synes det er greit å gå praktisk kledd på jobb, sånn er det å være lærer. Men man kan jo ha en fin stil allikevel!

Liv liker å pynte seg, men er ikke så flink til å bruke farger. 

– Jeg vet ikke hvilke farger jeg kler, så her håper jeg at jeg kan få noen tips. Jeg er ikke sånn at jeg liker å synes så godt, så knallfarger bruker jeg lite av. 

Stylist Hilde mener i hvertfall at Liv bør ha en skinnjakke i garderoben sin. 

– Skinnjakken er like fin til sporty look med jeans strikkegenser, støvler og skjerf som til kjole og ankelstøvler, sier Hilde. En fin, såkalt storyby-look får du hvis du tar skinnjakken til en penbukse, polo og lekre stramme støvler, kul veske og solbriller!

ETTER:  Foto: Yvonne Wilhelmsen
ETTER: Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

LES OGSÅ: Se, så flott Ingebjørg (34) ble etter Bli Ny-dag!

Klærne

Liv er liten, frodig og feminin. Det er viktig at hun ikke har for lange og vide plagg. Da blir hun bare firkantet. Hun bør velge litt kortere og gjerne innsvingte jakker. Kjoler bør også være litt innsvinget og ha gode snitt, for eksempel er omslag supert. Lengden på kjoler og skjørt bør stoppe litt over kneet. Jeans bør ha god stretch og sitte godt over baken, men hun er også fin i videre bukser. Og høye hæler er perfekt til Liv! Hun kler en ren og klassisk stil, kler godt kalde klare toner, og er superfin i gultoner, grønntoner, plomme, blåtoner, gråtoner, og mørk blått.

KLAR FOR JOBB: Skinnjakke (kr 3999, Anemone/Fashion & Brands), jeans (kr 499), t-skjorte (kr 199), genser (kr 499) og skjerf (kr 299, alt fra Mappstore). Støvler (kr 2199, Shoe+Shoe) og veske (kr 799, Lindex). Det er både kult og komfortabelt at strikkejakken eller genseren henger nedenfor skinnjakken. Foto: Yvonne Wilhelmsen
KLAR FOR JOBB: Skinnjakke (kr 3999, Anemone/Fashion & Brands), jeans (kr 499), t-skjorte (kr 199), genser (kr 499) og skjerf (kr 299, alt fra Mappstore). Støvler (kr 2199, Shoe+Shoe) og veske (kr 799, Lindex). Det er både kult og komfortabelt at strikkejakken eller genseren henger nedenfor skinnjakken. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

LES OGSÅ: Kristine trives godt i svart, men tenkte at hun burde bruke mer farger

Håret

MORSOMT MØNSTER: Kjole (kr 699, Floyd/Mappstore), sko (kr 1600, Minelli/Shoe+Shoe) og kjede (kr 249, Lindex). Velg ikke for lange og vide plagg når du ikke er så høy. Skjørtekanten bør være rett over kneet. Foto: Yvonne Wilhelmsen
MORSOMT MØNSTER: Kjole (kr 699, Floyd/Mappstore), sko (kr 1600, Minelli/Shoe+Shoe) og kjede (kr 249, Lindex). Velg ikke for lange og vide plagg når du ikke er så høy. Skjørtekanten bør være rett over kneet. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Liv hadde ikke farget håret før, men frisøren ønsket å friske opp fargen litt og la en mørk, varm farge i hele håret. Håret ble klippet smalere i nakken og på sidene, men lengden ble beholdt på toppen for å få en feminin look. Håret ble fønet med en olje for å få hold. Deretter fønet med børste, dratt i alle retninger, for å skape liv og glatte ut krøllene. Til slutt ble frisyren rettet med et stylingjern.  

Sminken

SAMME JAKKE: Skinnjakke  (kr 3999, Anemone/Fashion & Brands), genser (kr 599) og bukse (kr 399, begge fra Lindex). Foto: Yvonne Wilhelmsen
SAMME JAKKE: Skinnjakke (kr 3999, Anemone/Fashion & Brands), genser (kr 599) og bukse (kr 399, begge fra Lindex). Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Liv har en vakker lys fin hud med lite ujevnheter. En primer jevner og gir glød under flytende mineralmakeup. Store bryn ble nappet og formet, noe som gir et løft til øynene. En gyllen lys base på øyelokk og en svart kajal langs vippekant oppe. Bronsebrun skygge i globalen og langs nedre vippekant. Solpudder på kinn og litt på haken, rouge i korall og frisk korall på leppene også.

Denne reportasjen står også i Allers nr 49, 2016

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer