Sko

- Loafers er kulest med bling!

Vi fikk moteblogger Caroline Blomsts beste stylingtips for vårens it-sko.

DENNE SKOEN MÅ DU SKAFFE DEG: Hvis du vil følge med i tiden, bør du gå for et par naglepyntede loafers, ifølge blogger Caroline Blomst, som KK traff i Stockholm nylig. Her ser vi sko fra både Steve Madden og Jessica Simpson. Foto: Cecilie Leganger
DENNE SKOEN MÅ DU SKAFFE DEG: Hvis du vil følge med i tiden, bør du gå for et par naglepyntede loafers, ifølge blogger Caroline Blomst, som KK traff i Stockholm nylig. Her ser vi sko fra både Steve Madden og Jessica Simpson. Foto: Cecilie Leganger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Synes du av og til at ballerinasko kan være litt for søte og snuppete? Da bør du sjekke ut vårens loafers i stedet.

Det herreinspirerte fottøyet er noe av det mest trendy du kan putte føttene i denne sesongen. De er akkurat passe androgyne for en edgy stil.

Og vet du hva det beste er? Skoene er minst like behagelige og anvendelige som ballerinamodellen.

Loaferen er også perfekt nå som det fortsatt er litt friskt i været, og vi ennå ikke er helt klare til å lufte tærne.

HER ER FAVORITTENE TIL CAROLINE BLOMST: - Jeg liker at det er litt bling bling på espadrillene. Pigger og studs gjør mye av antrekket, sier hun til KK, når vi treffer henne på en pressevisning av Steve Maddens kolleksjon for høsten. Foto: Cecilie Leganger
HER ER FAVORITTENE TIL CAROLINE BLOMST: - Jeg liker at det er litt bling bling på espadrillene. Pigger og studs gjør mye av antrekket, sier hun til KK, når vi treffer henne på en pressevisning av Steve Maddens kolleksjon for høsten. Foto: Cecilie Leganger Vis mer

Nagler og studs er best

Ifølge den svenske motebloggeren Caroline Blomst - kjent fra Carolines Mode, som vi traff i Stockholm nylig, er et par loafers vårens absolutte må-ha og en personlig favoritt.

- Jeg elsker at de er så skjønne å ha på seg, og jeg kommer antageligvis til å bruke dem hele sommeren, sier hun.

Blomst er spesielt begeistret for modeller med litt dekor og stash.

- Jeg liker at det er litt bling bling på espadrillene. Pigger og studs gjør mye av antrekket, sier hun.

Du kan selvsagt gå for nagler i gull og sølv, men hvis du vil være helt i tiden er det rosègull, som har litt kobber i seg, som gjelder. Det ser vi blant annet på mange av skoene i høstkolleksjonen til Steve Madden, som snart kommer til enkelte butikker i Norge.

Slik styler du dem

Fordelen med et par typete loafers er at de kan pynte opp og ned et hvilket som helst antrekk.

- De kan brukes til absolutt alt og til alle anledninger. Like fine til et par boyfriendjeans og en trøye, som til en kjole når du skal på fest, sier Blomst.

Og skal du bruke dem til bukser, er det fint å gå for ankelkorte modeller. Hvis buksen er lang, bretter du bare opp leggen. Da kommer skoene til sin rett – og du får den stilriktige, avslappede looken.

Tips: Vårens loafers finnes også i masse farger, etnisk print og leopard - enkelte får du dessuten i lakk eller med frynser i 70-tallsstil.

KJØPETIPS: Loafers med nagler, etnisk print, frynser, dyrisk mønster og lakk


...men unngå denne tabben

Ikke alt er derimot like fint til et par loafers. I en sak KK tidligere har skrevet bør du blant annet styre unna lavendelfargede knestrømper.

- Strømpebukser i sko med åpen tå er sjeldent en heldig kombinasjon, og knesokker i flate sko kan gjøre at bena dine ser mye kortere ut, sier KKs motejournalist Nadine Monroe.


KNESOKKER I FLATE SKO KAN GJØRE BEINA KORTERE: Mischa Barton i lyselilla sokker i sine stripete loafers - ingen heldig kombinasjon, ifølge KKs egen moteekspert og stylist, Nadine Monroe. Foto: All Over Press
KNESOKKER I FLATE SKO KAN GJØRE BEINA KORTERE: Mischa Barton i lyselilla sokker i sine stripete loafers - ingen heldig kombinasjon, ifølge KKs egen moteekspert og stylist, Nadine Monroe. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer