Agnes Gulbrandsen

Lob er trendfrisyren kjendisdamene sverger til - men vil DU kle den?

Dette sier frisøren!

Publisert
Sist oppdatert

Våren er rett rundt hjørnet, og det er endelig på tide å komme ut av vinterdvalen! Vi i KK.no-redaksjonen elsker å bruke de mørke månedene vi er inne i nå på å planlegge garderobe og «look» for den kommende sesongen.

En av vårens aller hotteste hårtrender er den velkjente bob-frisyren, men har du fått med deg begrepet lob? Det er nemlig en såkalt «long bob», som er i vinden mer enn aldri før! Samtlige av oss i redaksjonen vurderer nå å klippe av våre lange lokker til fordel for den freshe hårtrenden!

Agnes Gulbrandsen (35), som driver kjendisfrisørsalongen Gevir på Grünerløkka og Eger, sier til KK.no at det er ulike måter å definere en bob på, og at lob-looken er litt lengre enn den vanlige bob-frisyren.

- Lob er veldig populær blant Hollywood-kjendisene, og vi har jo sett både Beyoncé, Jennifer Lopez og Taylor Swift med denne type hårfrisyre. Felles for looken er at du får en vakker, naturlig og klassisk frisyre som er feminin. Den må ikke forveksles med en såkalt Pixie-frisyre, som er en mye kortere variant. Saken fortsetter under annonsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer